28 / 04 / 2024

Alibey

Alibey

İstanbul’da geçen yılın aynı döneminde yüzde 60.51 olan barajların doluluk oranı, dün itibariyle yüzde 49.46’ya geriledi

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Alibey Erdoğan tarafından kuruldu.

Beysu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alibey Özkaradeniz ve Yusuf ÖZkaradeniz ortaklığında kuruldu.

İstanbullular dikkat! Saat verildi...

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri Alibey Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

Fel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  300 bin TL sermaye bedeli  ile Alibey Akpolat tarafından kuruldu.

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Silivri'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri Satış Memurluğu, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi 1847 ada, 2 parsel numaralı 3 bin 865,40 metrekarelik arsayı 6 milyon 184 bin 640 TL'ye icradan satıyor...

Silivri'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri Satış Memurluğu, İstanbul'un Silivri ilçesi Alibey Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 184 bin 640 TL olarak belirlendi.

Silivri'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 400 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Silivri'de 7.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey ve Kavaklı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 7 milyon 525 bin 740 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Silivri KİPA AVM satılıyor!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi'nde yer alan KİPA Alışveriş Merkezi satışa sunuldu. 3 katlı Alışveriş Merkezi yüzde 100 doluluk oranı ile işletiliyor. 

Silivri Alibey'de 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin 753 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silivri'de 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan 10.668,34 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 8020 bin 753 TL bedel ile icradan satılıyor.

Alibey Haberi

Alibey

İSKİ verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul’a su sağlayan 10 barajın doluluk oranları, sonbahar aylarının beklenen yağışların görülmemesi nedeniyle düştü. Barajların doluluk oranı, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 11.05  azalarak, yüzde 49.46’ya indi.Barajlarda en düşük doluluk oranı yüzde 19,32 ile Alibey’de ölçülürken, en yüksek doluluk oranı ise yüzde 88,12 ile Istrancalar’da kaydedildi. Avrupa yakasındaki barajların doluluk oranı yüzde 47’ye (242 milyon 711 bin metreküp), Anadolu yakasında ise yüzde 53’e (186 milyon 975 bin metreküp) düştü. Barajlardaki doluluk oranı 23 Ekim itibariyle 46,36’ya kadar düşerken, son günlerde görülen yağışlar su oranını yüzde 3...