02 / 05 / 2024

alibeyköy haliç rezidans satış ofisi

alibeyköy haliç rezidans satış ofisi

Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. Haliç Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Haliç Rezidans Alibeyköy ödeme planı!

Haliç Rezidans Alibeyköy ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor, proje tek blok halinde yükseliyor...

Alibeyköy Haliç Rezidans örnek daire!

Alibeyköy Haliç Rezidans örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor, projede fiyatlar 170 bin liradan başlıyor...

Haliç Rezidans iletişim!

Haliç Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 2019'da tamamlanacak!

Son günelerde İstanbulluları meraklandıran Haliç’teki kazıkların sebebinin Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi olduğu öğrenildi. 

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim!

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0212 600 14 00 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sunan proje Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerinde yükseliyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı ihaleye çıktı!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinin inşaat ve elektromekanik işleri kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı işi ihaleye çıkarıldı. 14 istasyondan oluşan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 10 kilometre uzunluğunda olacak...

İBB Eminönü- Alibeyköy tramvay hattına 492 milyon TL ayırdı!

İBB tarafından yeni yılda yapılması planlanan projelerin bütçesi de hazır. 3 yeni tünel ile Eminönü-Alibeyköy tramvayı en dikkat çekenler arasında istanbul Büyükşehir 1 Belediyesi 2016 projelerini açıkladı.

İstanbul'a 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy tramvay hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında.

Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı projesi başlıyor!

Eyüp ve İstanbul’un trafiğine önemli katkı sağlayacak Eminönü Alibeyköy tramvay hattı projesinde ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) süreci başlatıldı.

Eminönü Alibeyköy tramvayı hangi hatlara bağlanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Müdürlüğü Eminönü Alibeyköy raylı sistem projesinde ÇED sürecini başlattı. 492 milyon 710 bin TL'lik proje Fatih ve Eyüp ilçelerini kapsıyor.

Eminönü Alibeyköy tramvay hattında ÇED süreci başladı!

Eyüp ve İstanbul'un trafiğine önemli katkı sağlayacak Eminönü Alibeyköy tramvay hattı projesinde ÇED (Çevresel Etki Değerlendirme) süreci başlatıldı.

Eminönü Alibeyköy tramvayı 14 km uzunluğunda olacak!

Eminönü meydandan hareket edecek olan tramvay, Alibeyköy Cep Otogarı'na ulaşacak. Proje, 14 kilometre uzunluğa sahip olacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

10 kilometre uzunluğundaki Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi için bakanlığa başvuru yapıldı. 14 istasyonun belirlendiği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi, Eminönü otobüs duraklarının hemen yanından başlayacak. İşte detaylar...

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi!

Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Ortaköy Yooistanbul Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor...

Eyüp Alibeyköy akaryakıt istasyonu imar planı askıda!

İstanbul Eyüp Alibeyköy'de 3 bin 998 metrekarelik alanı kapsayan kısmen Akaryakıt ve Servis İstasyon Alanı, kısmen Yol ve Dere Taşkın Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

5. Levent Alibeyköy satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisine göre Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 5. Levent Alibeyköy satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

alibeyköy haliç rezidans satış ofisi Haberi

alibeyköy haliç rezidans satış ofisi

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'te yükselen Haliç Rezidans Evleri Krg İnşaat tarafından inşa ediliyor. Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarını anlatalım.


Haliç Rezidans Alibeyköy 10 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede toplam 80 adet konut bulunuyor.


Haliç Rezidans projesinden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Haliç Rezidans Alibeyköy teslim tarihi 2014 yılı sonu olarak belirlendi.


Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire fiyatları!


1 oda 1 salon daireler 230 bin TL'den

2 oda 1 salon daireler 340 bin TL'den

3 oda 1 salon daireler ise 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Haliç Rezidans Alibeyköy iletişim


Telefon: 0 212 627 44 14

Web adresi: