03 / 05 / 2024

alibeyköy otogar açılışı

alibeyköy otogar açılışı

İSPARK A.Ş Genel Müdürü Mehmet Çevik, Alibeyköy Cep Otogarı’ nın ertelenen yazıhaneler ihalesinin Ağustos ayı bitmeden gerçekleştirileceğini, otogarın açılışını ise Eylül ayında yapmayı planladıklarını söyledi...

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın Küçükpazar ve Eminönü istasyonlarının, 2022 yılının sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nın 2. kısmı Aralık 2022'de açılıyor!

İBB ile Fransız Kalkınma Bankası arasında, Eminönü- Alibeyköy Tramvay Hattı'nda kullanılması amacıyla, 93 milyon Euro tutarındaki ön protokole imzalar atıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hattın kalan kısmının 2022 Aralık'ta açılacağını duyurdu.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı açıldı!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği Eminönü - Alibeyköy tramvay hattı bugün açıldı. Hattın açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner katılım sağladı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 3 gün sonra açılıyor!

İstanbul halkının uzun süredir beklediği  Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı için geri sayım başladı. Yeni tramvay hattı 1 Ocak'ta hizmete açılacak. 

alibeyköy otogar açılışı Haberi

alibeyköy otogar açılışı


İSPARK’ın Alibeyköy’de inşa ettiği cep otogarı hakkında konuşan İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik; “İSPARK’ın birincil hedefi, İstanbul trafiğini rahatlatmak ve sektöre kaliteli hizmet sunmaktır. Bizler bu noktadan hareket ediyoruz. Alibeyköy Cep Otogarı, sektörün memnun kalacağı, yolcuların aileleriyle birlikte kendilerini rahat ve güvende hissedeceği bir cep otogarı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş’ın bu konuda özel bir hassasiyeti var, İstanbul halkının gönül rahatlığıyla hiçbir tedirginlik duymayacağı bir otogarı hizmete sunacağız” dedi.

En son teknolojiyle hizmet verecek!


Alibeyköy Cep Otogarını havaalanı modeliyle inşa ettiklerini belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik;  “Teknolojik sistemler bakımından Alibeyköy Cep otogarı ileride yapılacak benzer projelere de öncülük edecek. Ultrasonik sensörler, yönlendirme yazılımları, plaka tanıma sistemleri, yeni nesil otomasyon sistemi, komuta kontrol merkezinden 24 saat boyunca kontrol edilebilecek....