02 / 05 / 2024

Alibeyköyde eylem

Alibeyköyde eylem

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Cezaevi yapılan köyde arsa fiyatları tavan yaptı!

Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı enli Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları, 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında iş yerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak." dedi

İşçiler Emlak Konut'un önünde eylem yaptı!

Emlak Konut GYO'nun iki projesinde işçiler iş bıraktı. Emlak Konut GYO tarafından yaptırılan 1stanbul ve Unikonut projelerinde çalışan yaklaşık 1000 işçi sabahın erken saatlerinden bu yana Ataşehir’de eylem yapıyor.

İZENERJİ'de eylem!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden İZENERJİ şirketinin çalışanları, üstlendikleri park ve bahçeler hizmetleri için açılan ihalenin başka firmanın kazanması üzerine hak kaybına uğrayacakları gerekçesiyle eylem yaptı.

Samsun'da cezaevinin yapıldığı köyde arsa fiyatları 7 kat arttı!

Samsun'da cezaevinin yapıldığı köyde arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak. Yollarımız yapılacak, ticaretimiz gelişecek" dedi.

Alibeyköy Haliç Rezidans'ta 390 bin TL'ye 2+1! Yıl sonu teslim!

Alibeyköy Haliç Rezidans projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinden 2 oda 1 salon olanların fiyatları 390 bin TL ile 515 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Torun Center'da işçiler eylem yaptı!

Şişli Mecidiyeköy’deki asansör kazasında 10 işçinin öldüğü rezidans inşaatı yine işçi eylemine sahne oldu. Rezidans inşaatındaki vinçte eylem başlatan 2 işçi, bayrama da 236 metre yüksekte kule vincin üzerinde girdi...

Alibeyköy Haliç Rezidans'ta Aralık teslim konutlar! 390 bin TL'ye 2+1!

Alibeyköy Haliç Rezidans'ta yer alan daire seçeneklerinin Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Alibeyköy Haliç Rezidans projesinde 390 bin TL'ye 2+1!

Alibeyköy Haliç Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler satıldı, 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 390 bin TL'den başlıyor.

Haliç Rezidans Alibeyköy'de 485 bin TL'ye 3+1! Aralık'ta teslim!

Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde yer alan dairelerden 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor ve de 585 bin TL'ye kadar yükseliyor.

İş güvenliği eylem planı sıkı denetim getiriyor!

Arka arkaya yaşanan iş kazalarını engellemek için hazırlıkları süren yeni iş güvenliği eylem planının detayları belli olmaya başladı. Şantiyesinde kaza olan müteahhitin belgesinin askıya alınması gibi birçok yeni düzenleme var...

İş Güvenliği Eylem Planı’nda detaylar netleşiyor!

İş Güvenliği Eylem Planı’nda detaylar netleşiyor. Dünya'nın edindiği bilgilere göre eylem planının en önemli ayağında, iş kazası yaşanmamış işletmelere yönelik ödül mekanizması oluşturulmasını içeren düzenleme bulunuyor

Haliç Rezidans Alibeyköy'de yıl sonu teslim daireler 390 bin TL'ye!

Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde yer alan dairelerden 1+1 konut seçeneklerinin tamamı satıldı. Kalan konutlardan 2+1 'lerin fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Yıl sonu teslim ediliyor...

Haliç Rezidans Alibeyköy'de 1+1'ler tükendi! 390 bin TL'ye 2+1!

Alibeyköy'de yer alan Haliç Rezidans projesi kapsamında yer alan dairelerden 1 oda 1 salon olanların tamamı tükendi. Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Alibeyköyde eylem Haberi

Alibeyköyde eylem

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi. Birçok müteahhitin, elinde hiçbir belge olmadan parkı satın aldığını iddia ettiği ortaya çıktı. Mahalleli parkın rant alanı yapılmak istenmesi karşısında bu sabah itibariyle, parka çakılan demirlerin sesleriyle uyanıp, direnişe geçti. Mahalleli, parka kendilerinin fidan diktiğini, salıncak yaptıklarını ve parkın kendilerine ait olduğunu belirterek, 'burayı rant alanı yapmalarına izin vermeyeceğiz' dedi. 1 polis aracı, 2 akrep ve 1 TOMA'nın geldiği parkta, mahalleliler ateş yakarak ve davul çalarak direnişlerini sürdürdü. Yine parkın 100 metre ilerisinde bulunan boş araziye de daha önceden bina yapılma kararı alındığı, halkın direnerek buna engel olduğu öğrenildi. Ancak bu arazi için de aynı...