03 / 05 / 2024

Alikahya Kavanium İztop Park Evlerinde kat malikleri dilekçe verdi

Alikahya Kavanium İztop Park Evlerinde kat malikleri dilekçe verdi

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

2021'in ilk 11 ayında 3 GYO halka arz gerçekleştirdi!

TSPB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztop, yatırımcıların yoğun ilgisi nedeniyle geçtiğimiz senenin son çeyreğinden itibaren şirketlerin de halka açılmaya olan ilgilerinin paralel şekilde yükseldiğini vurguladı.

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Build İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta100 bin TL sermaye bedeli ile Demet Öztopçu tarafından kuruldu.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Kocaeli'de 12 kişinin 111 bin TL'lik imar borcu silindi!

Kocaeli'nin Alikahya bölgesinde yaşayan ve imarışı uygulamasından yararlanan 12 vatandaşın toplam 111 bin 715 TL’lik imar borcu silindi.

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Alikahya Kavanium İztop Park Evlerinde kat malikleri dilekçe verdi Haberi

Alikahya Kavanium İztop Park Evlerinde kat malikleri dilekçe verdi

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri kat malikleri önceki toplanarak yönetimi belirlemek için olağanüstü kurul talebi ile site yönetimine dilekçe verdi. Site içerisinde toplanan kat malikleri verdikleri dilekçeler ile birlikte site aidatlarına yapılan yüzde 45’lik zammı da protesto etti. 


YENiDEN SEÇİME GİDİLECEK

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri’nde site yönetimi olarak görev yapan kooperatifin aidatlara yüzde 45 oranında zam yapması sitede oturan kat maliklerinin tepkisin çekti. 1+1 daire için 115 TL’den 165 TL, 2+1 daire için 130 TL’den 190 TL, 3+1 daire için 145 TL’den 210 TL ve 4+1 daire için 160 TL’den 230 TL olarak belirlenen aidatları ödemek istemeyen kat malikleri site yönetiminin değişmesi için 225 imza toplayarak site yönetimine dilekçe sundu. 830 ve 832 Ada olmak üzere 2 Ada, 26 Bloktan...