29 / 04 / 2024

Alim Karaca turizm sektörü açıklaması

Alim Karaca turizm sektörü açıklaması

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yaşar Karaca tarafından kuruldu.

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te Erman Karaca tarafından açıldı.

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Karaca ve Necip Melet ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Group Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esat Karaca tarafından kuruldu.

Alim Karaca turizm sektörü açıklaması Haberi

Alim Karaca turizm sektörü açıklaması

Kovid-19 salgınının vurduğu tatil beldeleri Bodrum, Fethiye ve Kuşadası'nda aylardır otellerini, tesislerini ve iş yerlerini açamayan turizmci devletten beklediği desteği göremeyince umudunu aşıya bağladı. Fakat, aşının Türkiye’ye yeteri kadar gelmemesi tedirginliklerini bir kat daha fazlalaştırırken, belediye başkanları hükümeti aşılanma konusunda önceliğin tatil beldelerine verilmesini ve kısa sürede aşılama yapılmasını talep etti. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; esnaf ve turizmcinin dayanacak gücü kalmadığını söyleyen başkanlar, eğer sezona aşı yetişmez ve yeterince aşılama yapılmazsa “turizm işletmecisi batar” diyerek belde esnafına detsk talep edildi. 

İşte Belediye Başkanları'nın turizmdeki son duruma ilişkin açıklamaları:

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: Pandemi başladığından itibaren işletmeci ve esnaf kara kara düşünüyor. Geçen yaz büyük düşüş oldu ama yine biraz canlanlılık vardı. Ege kıyıları turizm için önemli bölge. Turizmin...