03 / 05 / 2024

Alim Telci kimdir

Alim Telci kimdir

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Alim Işık kimdir?

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık kimdir? Alim Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık'ın biyografisi bu haberde..

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?

Ali Hakkan kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Ali Hakkan kimdir? Ali Hakkan ne zaman Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu? Ali Hakkan, Mimarlar Odası bünyesinde hangi görevlerde bulundu?

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Alim Telci kimdir Haberi

Alim Telci kimdir

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. 7 Mayıs 2019 tarihinde göreve başlayan Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda bulunacak. Telci, daha önce Halk Portföy’ün kurucu genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı..

Atama hakkında konuşan Re-pie Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. M. Emre Çamlıbel, “Şirketimiz kurulduğu 2015 yılından bu yana her yıl yüzde 110’un üzerinde büyüdü. 2018’de Katar menşeili Qinvest Portföy Yönetimi A.Ş ile kurduğumuz 420 Milyon TL değerindeki gayrimenkul yatırım fonu ile şirketimizin finansal yapısını güçlendirdik. Bu birliktelik şirketimizin yönetim yapısına da olumlu yönde yansıdı. Sektörün deneyimli isimlerinden Alim Telci aramıza katıldı. Kendisinin sektördeki deneyim ve vizyonuyla şirketimize değer katacağına ve birlikte faaliyetlerimizi genişleteceğimize inanıyorum. Hem şirketimiz hem de sektörümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum”...