07 / 05 / 2024

alişan beykoz ev

alişan beykoz ev

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.

2.3 milyon TL'ye ev alacakların aylık ödemesi 21.790 TL! Artık hesaplar 'Kiracı yarısını öder' diyerek yapılıyor!

Konut fiyatlarının ve konut kredisi faizlerinin düşüp düşmeyeceği milyonlarca kişinin merak ettiği durumlardan. Peki şu an krediyle ev almak mantıklı mı? Vatandaşlar neler dedi? İşte konut kredisi hesabı ve vatandaşların yorumları... 

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Beklenen an geldi! Ev hanımları ve emeklilere ödeme yapılacak! 6 bin TL’yi hemen PTT’den alın!

PTT nakit ihtiyacı olanlar vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. İşte o kampanyaya dair detaylar!

Zaman kazandıran Beko mikrodalga fırınlar! İşte Beko mikrodalga modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfaklarda kullanımı yaygınlaşan elektrikli ev aletlerinin başında mikrodalga fırınlar geliyor. Fazla yer kaplamayan ve zamandan da tasarruf sağlayan Beko mikrodalga modelleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Yüksek zam isteyen ev sahibiyle nasıl uzlaşılır?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Av. Ali Güvenç, ev sahiplerinin istediği fahiş kira zamlarına ilişkin kiracı olan kişilerin neler yapabileceğine ve ne gibi yollar izlenebileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Boşanırken ev kimde kalır?

Boşanma kararı alan aileler mal paylaşımının nasıl olacağını ve evde kimin kalması gerektiğini araştırıyor. Peki, boşanırken ev kimde kalır?

Ev almak hayal mi oldu? 

Dövizlerde meydana gelen artış ev fiyatlarına da yansıdı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ev sahibi olmanın giderek zorlaştığını dile getirdi. 

Denizi gören evlerin kirası tavan yaptı!

Kiralık ev piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ev kiralarının tavan yaptığı şu günlerde sahilde bulunan evlerin kirası 35 bin TL'yi gördü.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Doğan Duru, ev kirasını ödemek için 2 gitarını sattı!

Ünlü müzik grubu Redd'in solisti Doğan Duru, Twitter hesabından ev kirasına ilişkin açıklamalar yaptı. Duru, oturduğu evin kirasını ödemek amacıyla iki gitarını sattığını belirtti.

alişan beykoz ev Haberi

alişan beykoz ev

Güneş gazetesinde yer alan habere göre, ünlü türkücü Alişan Mayıs'ta dünyaevine girdiği Buse Varol'la Ulus'ta lüks bir daireye taşınmıştı. Ancak evlendikten kısa süre sonra baba olacağını öğrenen Alişan, neredeyse o günden itibaren alışveriş yapmaya başladı. 

Her gün eşiyle beraber alışveriş merkezlerinde gezip 'Burak' adını verecekleri oğulları için alışveriş yapan çift, son olarak da oturdukları evi de değiştirdi. Geçtiğimiz haftalarda çiftin reklamdan 2 milyon lira kazandığı, bu parayla İstanbul-Başakşehir'den 2 daire alarak yatırım yaptığı haberleri gündeme yansıdı ancak. Alişan, “Çıkan haberler doğru değil. Reklamdan iyi para kazandık ama ev almadık” açıklamasını yapmıştı. Fakat dün sosyal medya sayfasında ev eşyalarını paketlerken fotoğraf paylaşan türkücü, 'Günaydınlar efendim, herkese hayırlı haftalar. Bizde durum bu taşınma telaşı' şeklinde yazdı. Ünlü çiftin, ellerindeki tüm parayla Beykoz'dan...