02 / 05 / 2024

Alışan Lojistik iletişim

Alışan Lojistik iletişim

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Alışan Lojistik yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor!

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Alışan Lojistik SABIC için Gebze'de depolama hizmeti sunacak!

28 yıllık sektör tecrübesi ve başta kimya olmak üzere bir çok alandaki uzmanlığı ile bilinen Alışan Lojistik; dünyanın en büyük petrokimya tedarikçileri sıralamasında yer alan SABIC ile yeni bir iş ortaklığına imza attı...

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Silivri Konutları 3. Etap iletişim!

Silivri Konutları 3. Etap iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje KİPTAŞ tarafından Silivri'de hayata geçirilecek. 

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Modda Senkron iletişim bilgileri!

Toplam 168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi 12 bin metrekare alana sahip. Modda Senkron iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Kenan Uzunhasan ve Temel Eryıldız imasıyla kuruldu.

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0850 460 90 97 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 7 bloktan oluşan projede Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Alışan Lojistik iletişim Haberi

Alışan Lojistik iletişim

Bu bağlamda Alışan Lojistik; gün geçtikçe artan hizmet hacmi, kalitesi ve çeşitliliği ile Doğu Akdeniz’in en önemli konteyner limanlarından biri olacak Limak Port İskenderunda hayata geçirdiği yatırımıyla sürdürülebilirlik çalışmalarına devam ediyor.


Kurulduğu günden itibaren profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; faaliyet alanlarına bir yeni bölge daha ekledi. Intermodal taşımacılık için verimli karayolu ve demiryolu dağıtım ağının bulunması, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri (BDT) için en güvenli geçiş noktası olması, Hatay, Adana ve Gaziantep hava alanlarına yakın olması sebebiyle Limak Port İskenderun’da lojistik hizmeti vermeye başlayan Alışan Lojistik; yeni yatırımıyla denizyolu taşımacılığında da gücünü gösteriyor. 


Ocak 2014 yılı itibariyle hayata geçirdiği İskenderun yatırımıyla; liman içinde ve dışında her türlü standart ve standart dışı ürünün elleçlenmesi,...