15 / 05 / 2024

Alışan Lojistik SABIC için Gebze'de depolama hizmeti sunacak!

Alışan Lojistik SABIC için Gebze'de depolama hizmeti sunacak!

28 yıllık sektör tecrübesi ve başta kimya olmak üzere bir çok alandaki uzmanlığı ile bilinen Alışan Lojistik; dünyanın en büyük petrokimya tedarikçileri sıralamasında yer alan SABIC ile yeni bir iş ortaklığına imza attı...



Uluslararası platformdaki çalışmalarına SABIC ile bir yenisini daha ekleyen Alışan Lojistik; sektördeki uzman ve öncü duruşunu Gebze Güzeller tesisinde SABIC için vereceği depolama hizmetleri ile devam ettirecek.


Kurulduğu 1985 yılından beri profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; petrokimya sektöründe başta Suudi Arabistan olmak üzere 40 ülkede faaliyet gösteren Saudi Basic Industries Corporation (SABIC) ile iş birliği gerçekleştirdi. Alışan Lojistik, dünyadaki en büyük petrokimya tedarikçilerinden olan SABIC ile yaptığı iş birliği doğrultusunda Gebze Güzeller tesisinde depolama hizmetleri verilmesi konusunda anlaştı. 


Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim gerçekleştirilen anlaşma sonrasında petrokimya devi SABIC ile yapılan iş birliğinin önemini vurgulayarak; çalışmalarının uluslararası alanda da artarak devam edeceğini inandıklarını söyledi.



Geri Dön