07 / 05 / 2024

Alişan nişan taşında otel mi açıyor

Alişan nişan taşında otel mi açıyor

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Sanatçının bu işten vazgeçildiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Soğan fiyatlarında beklenen düşüş geldi! Üretici de tüketici de memnun!

Adana’da 31 Mart itibariyle başlayan soğan hasadı devam ediyor. Toprakları oldukça verimli olan Adana’da toplam 23 bin dönüm arazide soğan ekimi yapıldı. Adana’dan 105 bin ton civarında soğan alınması beklenirken, tahminlerin üstünde rekolteye ulaşıldı.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Tradıng Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Atılay Şahin ve Yücehan İrfani Doğan ortaklığında kuruldu.

Erdoğan’dan yeni konut müjdesi

TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut üretildiğini, 3 milyon konutun da dönüşümünün tamamlandığını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yakında bu konuda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Taşeron işçi için kritik süreç! Ne kadar zam yapılacak?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın atacağı adımlar merak edilirken,  4/D statüsünde çalışan taşeron işçilerin en önemli talepleri 2021 yılında maaşlarına kolladıkları oranlarda bir zam alabilmek...

Alişan nişan taşında otel mi açıyor Haberi

Alişan nişan taşında otel mi açıyor

Sunduğu televizyon programlarından kazandığı ücretlerle Nişantaşı’nda bir otelin alt katına dönerci dükkânı açan Alişan, bu kez binayı kiralayarak otel açmayı hedeflemişti. Bina sahibinin yurtdışında olması sebebiyle sözleşme gecikince ortaya ilginç detaylar çıktı. Teşvikiye’de bulunan binanın tarihi eser olması türkücünün binaya çivi bile çakamamasına neden oldu. Restorasyon izni için Anıtlar Kurulu’ndan gelecek rapor için 6 ay beklemesi gereken sanatçının, aylık kirasının 52 bin dolar olan daireye 6 aylık 312 bin dolar ödemesi gerekince bu durumu göze alamayarak bu işten vazgeçtiği...