07 / 05 / 2024

alişan otel mi açıyor

alişan otel mi açıyor

Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Asgari ücrete yeni zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘müjde’ gibi açıklama! 

‘’Asgari ücrete yeni zam gelecek mi?’’ tartışmaları, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamaların ardından alevlenmişti. Sonrasında ise Bakan Bilgin, bu konuya noktayı koymuştu. Ancak Erdoğan’dan ‘müjde’ nitelinde bir asgari ücret açıklaması geldi.

Eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi muafiyet uygulamasından faydalanabilen kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki, eşi çalışan emekli emlak vergisi öder mi?

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkevi'nin açılışına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

alişan otel mi açıyor Haberi

alişan otel mi açıyor

Sanat dünyasının ünlü isimleri sahne, tv programları ve dizilerde kazandıkları paralarla ticarete atılıyorlar. Bunlardan biri de türkücü Alişan oldu. Alişan, sahneden ve Tv programlarından kazandığı paraları ticarete yatırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Nişantaşı Teşvikiye Camii’nin yan tarafında açtığı dönerci dükkanıyla ticarete atılan şarkıcı Alişan, hedef büyüttü.



Ünlü türkücü, dönerci dükkanın olduğu binayı 95 bin TL'ye kiralayıp otel yapmayı hedefliyor. Bina tarihi olduğu için fazla tadilat yapamayan Alişan, binanın içindeki birkaç ufak tefek onarımlara başlamış durumda. Ünlü şarkıcı, geçen yıl da Karaköy’de Fındıklı da yaptığı bir inşaatı da otel yapacağını şeklinde haberler...