15 / 05 / 2024

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeliyle Devriş Ali Tercan tarafından Kadıköy'de kuruldu. 

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi nerede

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeliyle Devriş Ali Tercan tarafından Kadıköy'de kuruldu. 

Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Bilgisayar, Büro Makineleri Ve Kırtasiye a.Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, websitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aliter Reklam Temizlik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adresi:
Dumlupınar Mahallesi Doruk Sk.C Blok No:45 C/58...