19 / 05 / 2024

Aliye Almila Kumbaracı

Aliye Almila Kumbaracı

İnterium Turizm Mümessillik Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aliye Almila Kumbaracı ve Mehmet Kumbaracı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Altsoyulaş Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altsoyulaş Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Altsoy ve Sabire Burcu Ulaş ortaklığında kuruldu.

Dere Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dere Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aliye Aldı tarafından kuruldu.

Almila Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almila Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli Taha Yakup Osmanlıoğlu tarafından kuruldu.

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Aras Perk tarafından kuruldu.

Diagon Tasarım İç Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Diagon Tasarım İç Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Almila Gizem Ek tarafından kuruldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Türk yatırımcılar ABD'de gayrimenkul kiralıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, yüksek kira getirileri ve değer artış potansiyeli ile birikimlerini yurtdışında değerlendirmek isteyen Türk gayrimenkul yatırımcılarının ilk tercihi Kaliforniya oluyor dedi.

Almila Gözen, alıcı acentesi konseptini Türkiye'ye getiriyor!

Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olan Almila Gözen, Los Angeles ve İstanbul’daki ofislerinde emlak alım, satım ve kiralama işlemlerinde kişiye özel danışmanlık hizmeti veriyor.

DGMD İnşaat Gıda ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

DGMD İnşaat Gıda ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Aliye Saka Özmen tarafından kuruldu. 

Ezda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Elif Aliye Koylu Aktaş tarafından kuruldu. 

KY Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık 2017'de Yakup Sarı ve Aliye Uzun ortaklığında  kuruldu.

Aliye Almila Kumbaracı Haberi

Aliye Almila Kumbaracı


İnterium Turizm Mümessillik Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aliye Almila Kumbaracı ve Mehmet Kumbaracı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mayıs'ta kuruldu. İnterium Turizm Mümessillik Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İç ve dış turizm faaliyetlerinde bulunmak,bu işler içinotel,motel,tatil köyü ve başkaca turistik tesisler kurmak ve işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnterium Turizm Mümessillik Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beyoğlu, K.Hatun Mahallesi, Balık Sokak,...