12 / 05 / 2024

Alkan Çelebi

Alkan Çelebi

HYZ Yapı Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Çelebi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta Esenyurt, Papatya Residence, No:4'te kuruldu.

Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Satya Evliya Çelebi Tuzla'da 247 bin TL'ye 1+1!

Satya Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde satışlar başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi'de 5 daire satılıyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde inşa edilen konutlardan 5 tanesi şartsız kurasız satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 74 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu'ndaki Molla Çelebi Camisi açıldı!

Beyoğlu'nda bulunan Mimar Sinan'ın eseri Molla Çelebi Camisi, yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyonun ardından ibadete açıldı.

Üsküdar Hattat Hasan Çelebi Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverler tarafından Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hattat Hasan Çelebi Camii’nin temel atma töreni yapıldı.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi Konutları'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları ne zaman?

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Alkan Çelebi Haberi

Alkan Çelebi

HYZ Yapı Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Çelebi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


HYZ Yapı Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 3.1. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak.   3.2. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerininüretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir.               3.3. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin  alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.            3...