27 / 04 / 2024

Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Firma: Satya Yapı

Proje: Satya Evliya Çelebi Tuzla

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?



Satya Yapı imzası taşıyan Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi  İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 3 blok şeklinde yükselen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları bulunuyor. 


Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?



Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi  Tuzla Emniyet Müdürlüğü, İş Bankası Operasyon Genel Müdürlüğüne, Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Devlet Hastanesi ve tamamlanacak olan metro durağına yürüme uzaklığında olup, ayrıca E5 Viaport Marina, Tuzla Sahil ve Tuzla Şehir Merkezi ve İDO'ya da 5 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


4 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Tuzla Evliya Çelebi projesinde daire sahiplerine hobi odası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, fitness center ve barbekü alanı gibi çeşitli ortak kullanım alanları sağlanıyor. 


Satya Evliya Çelebi Tuzla iletişim:

Web: www.satyatuzla.com

Tel: 444 96 42

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön