18 / 05 / 2024

Alkan Otomotiv konut sektörüne girdi

Alkan Otomotiv konut sektörüne girdi

Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu...

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'tan Konya'ya 167 konut ve 94 ofislik yeni karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat, Konya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Selçuklu'da yükselecek olan projede 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofis yer alacak.

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

İnternetten konut ve otomobil ilanlarında yeni dönem! Bunu yapmayanlara tam 100 bin TL ceza!

Konut ve otomotiv piyasasında sahte ilanlar vererek fiyatları artıran kişilere karşı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) zorunlu hale getirildi. EİDS'ten doğrulama yapmayan kişiler artık internetten ilan veremeyecek. Gerçek dışı bilgi beyan eden kişilere de 100 bin TL'ye kadar para cezası veril

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Alka Yol İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Yol İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Eren Alkan tarafından kuruldu.

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Faiz indirimi kararıyla konut sektörü canlanabilir!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararını değerlendiren Ege Cansen, konut, otomotiv, beyaz eşya ve elektronik gibi sektörlerde canlanma olabileceğini belirtti. 

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Karakoç tarafından kuruldu.

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şancı tarafından kuruldu. 

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli le Alkan Cihan tarafından kuruldu. 

Alkan Otomotiv konut sektörüne girdi Haberi

Alkan Otomotiv konut sektörüne girdi

Ankara'nın köklü firmalarından Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu, sonra projeyi bu istekler doğrultusunda hazırladı. 

Uzun yıllardır Ankara'da lUks otomobilin adresi olan Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne de adım attı. Türkiye'nin en önemli otomotiv şirketleri arasında yer alan, lüks segmenttekı tüm markaları Başkentliler'in ayağına getiren Alkan Otomotiv, bu sektörde kazandığı güven ve itibarı şimdi de inşaat sektörüne sürdürecek. Alkan A.Ş.'nin ilk konut projesi ise Endpoint... incek'te temelleri atılan Endpoint; klasik rezidans anlayışından çok uzak ve insan odaklı projelendirilmiş bir lüks konut projesi olarak dikkat çekiyor. Endpoint Rezidans Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez de projenin sıra dışılığına işaret etti....