04 / 05 / 2024

Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne adım attı!

Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne adım attı!

Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu...



Ankara'nın köklü firmalarından Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu, sonra projeyi bu istekler doğrultusunda hazırladı. 

Uzun yıllardır Ankara'da lUks otomobilin adresi olan Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne de adım attı. Türkiye'nin en önemli otomotiv şirketleri arasında yer alan, lüks segmenttekı tüm markaları Başkentliler'in ayağına getiren Alkan Otomotiv, bu sektörde kazandığı güven ve itibarı şimdi de inşaat sektörüne sürdürecek. Alkan A.Ş.'nin ilk konut projesi ise Endpoint... incek'te temelleri atılan Endpoint; klasik rezidans anlayışından çok uzak ve insan odaklı projelendirilmiş bir lüks konut projesi olarak dikkat çekiyor. Endpoint Rezidans Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez de projenin sıra dışılığına işaret etti. Dönmez, "Bu projede kullanıcılara 'biz yaptık, gelin yaşayın' demek yerine, 'nasıl bir yer hayal ediyorsunuz' diye sorduk ve onların hayalleri doğrultusunda projelendirdik" şeklinde konuştu. 


HER DAİREYE İKİ OTOPARK, OFÖRLERE ODA 


Endpoint mimar ve mühendislerinin projeyi, kullanıcıların istekleri doğrultusunda ve çok ciddi bir Ar-Ge çalışması yaparak hazırladıklarını vurgulayan Dönmez, "Bu da projede ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını araladı. Endpoint projesi için mantıksal devrim yaptığımızı söyleyebiliriz. 

Projenin tamamı insanların arzu enikleri yaşam biçimlerine göre şekillenirken, ortaya her daireye iki otopark, her araca uygun alçak rampalar, şoförlerin konaklayabileceği odalar, olağanüstü görüntüye sahip dış cephe, şeffaflık temasının ön plana çıktığı bir iç mimari çizgisi çıktı" dedi. 


BİRİNCİ SINIF YAŞAM ALANI 


Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez, 34 katta 109 dairenin yer aldığı proje tamamlandığında; dinamik, kaliteli, seçkin ve kendi içinde tüm ihtiyaçları karşılayabilen bir yaşam alanı ortaya çıkacağını da söyledi. Dönmez., "Endpoint'te yaşamaya başlayaniat^aha karşılama anından itibaren ayrıcaJıklı olduklarını hissedecekler. Alkan A.Ş. bu projeye çok önem veriyor. Amaç daha çok daire yapıp para kazanmak yerine, insanlara kendilerini birinci sınıf yaşam alanında olduklarını hissettirmek. Bu düşünce doğrultusunda hazırlanan proje büyük ilgi ve talep görüyor. Lansmanın hemen ardından elimizde konut kalmayacağı inancındayız" dedi. 


Ankara 24 Saat 


Geri Dön