22 / 05 / 2024

Alkan Otomotiv

Alkan Otomotiv

Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu...

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Alka Yol İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Yol İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilge Eren Alkan tarafından kuruldu.

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Mobilya Tasarım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli le Alkan Cihan tarafından kuruldu. 

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntaş Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle Alkan Gün tarafından Beşiktaş'ta kuruldu.

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İBR İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Alkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne adım attı!

Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu...

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Şah Merdan İnşaat Temizlik Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Merdan İnşaat Temizlik Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdem Tarhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Taykan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taykan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Taykan, Serkan Göktaş, Tayfun Karakoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da kuruldu.

Tunaz Yapı Nakliye Gıda Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunaz Yapı Nakliye Gıda Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nüsret Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Pendik, Kurtköy Mahallesi'nde kuruldu.

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Atılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 'da kuruldu.

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Marca İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marca İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Zafer Togay, Yasin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan'da Kadıköy 'de kuruldu.

Alkan Otomotiv Haberi

Alkan Otomotiv

Ankara'nın köklü firmalarından Alkan A.Ş. tarafından İncek'te sıra dışı bir rezidans projesi yaşama geçirildi. Projenin en önemli özelliği, insan odaklı olması. Zira rezıdansın mimarları önce kullanıcılara, nasıl bir yaşam hayal ettiklerini sordu, sonra projeyi bu istekler doğrultusunda hazırladı. 

Uzun yıllardır Ankara'da lUks otomobilin adresi olan Alkan Otomotiv, lüks konut sektörüne de adım attı. Türkiye'nin en önemli otomotiv şirketleri arasında yer alan, lüks segmenttekı tüm markaları Başkentliler'in ayağına getiren Alkan Otomotiv, bu sektörde kazandığı güven ve itibarı şimdi de inşaat sektörüne sürdürecek. Alkan A.Ş.'nin ilk konut projesi ise Endpoint... incek'te temelleri atılan Endpoint; klasik rezidans anlayışından çok uzak ve insan odaklı projelendirilmiş bir lüks konut projesi olarak dikkat çekiyor. Endpoint Rezidans Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez de projenin sıra dışılığına işaret etti....