06 / 05 / 2024

all design istanbul 2013

all design istanbul 2013

Bien sponsorluğunda All Design İstanbul’a katılan tasarım dünyasının disiplinsiz çocuğu Ron Arad, ‘Neler ve Eğerler’ konulu bir konuşma yaptı...

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hennan Akdoğan ve Özlem Akdoğan ortaklığında kuruldu.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

All Energy Turkey 24-25 Eylül'de İstanbul'da!

Enerji ticareti ve satışı konusunda Türkiye’nin ve bölgenin en önemli etkinliği olan All Energy Turkey 2014 Kongre ve Fuarı 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Vialand AVM İstanbul!

Vialand AVM İstanbul kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kutlama yapılacak. Proje kapsamında Cumhuriyet Bayramı'nda Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars saat 15.00'te sahnede yer alacak

Pendik Sinerji İstanbul'da 136 bin liraya daire!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon salon konutların oluşturduğu, istanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje olan Sinerji İstanbul'da 136 bin liraya 1+1 daireler bulunuyor...

Çekmeköy Mahalle İstanbul ödeme planı!

Çekmeköy Mahalle İstanbul ödeme planı bilgilerine haberimizde yer veriyoruz. Sur Yapı girişimi olan Mahalle istanbul projesi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerine yer veriyor...

Evora İstanbul nerede!

Tuzla'da konumlandırılan Evora İstanbul'dan yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora istanbul nerede? yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

all design istanbul 2013 Haberi

all design istanbul 2013


All Design İstanbul, bu yıl da her yıl olduğu gibi tasarımı farklı bir bakış açısıyla ele aldı. Bien’in katılım sponsoru olduğu ünlü Tasarımcı ve Mimar Ron Arad, All Design kapsamında gerçekleşen konferansta konuşma yaptı.  

Birbirinden ünlü ve mesleklerinde uzman tasarımcı, sanatçı, müzisyen ve akademisyenin katıldığı All Design İstanbul, 22-23 Şubat tarihlerinde Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center’da düzenlendi. Tasarım harikası Bookwarm kitaplık ve dev Swarovski kristal avizelerin yaratıcısı, Belçika’daki Mediacite’nin ve İsrail’deki Holon Tasarım Müzesi’nin de mimarı Ron Arad, ‘Neler ve Eğerler’ başlıklı konuşmasında özgün tasarım çalışmalarından örnekler verdi. Trendlerin insanları düşünmemeye sevkettiğini vurgulayan Arad, bu nedenle varolan tüm trendlerin dışında kalmaya özen gösterdiğini dile getirdi. Ron Arad, dünyada tasarımın her geçen gün daha fazla önem kazandığını ve Türkiye’nin...