27 / 04 / 2024

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.



05-09 Kasım tarihleri arasında Beyoğlu Tepebaşı’nda gerçekleştirilen İstanbul Design Week 2014’te yer alıyor. Sunduğu demokratik tasarım anlayışı ve dar alanlara yönelik yaratıcı dekorasyon çözümleriyle, daha iyi bir günlük yaşama dair ilham sunan IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

 

IKEA ev dekorasyonunda bu sene İskandinav geleneksel ve popüler modern stil gruplarına ağırlık veriyor. İstanbul Design Week 2014’te ele aldığı İskandinav geleneksel stil grubu İsveç köklerine dayanıyor. Geç dönem 18. yüzyıl ve erken dönem 19. yüzyılın modern bir yorumu olan koleksiyon, ilhamını sadelikten ve kırsal öğelerden alıyor. Koleksiyonda; son dönemlerinde endüstri devrimiyle sanayi etkisinin görüldüğü dönemin en önemli unsurları olan kaba dokular, renkli ve galvenize metaller, dökme demir ürünler ve sağlamlık ön plana çıkıyor.

 

Etkinlikte yer alan ürünler ve daha fazlası, IKEA mağazalarında beğenilere sunuluyor.



Geri Dön