07 / 05 / 2024

All İstanbul Travel Turizm iletişim

All İstanbul Travel Turizm iletişim

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

Uğur Akkuş milyon dolarlık villasının tapusunu Ebru Şallı'ya verdi!

Ebru Şallı'ya düğün hediyesi olarak 200 bin liralık pırlanta yüzük alan Uğur Akkuş, şimdi de İstanbul Bebek'teki lüks villasının tapusunu Şallı'nın üzerine yaptırdı.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Of Istanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hennan Akdoğan ve Özlem Akdoğan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Club Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Saadet Didem Uçaş ve Olga Gostıntseva ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Travel Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Çelik tarafından kuruldu. 

Connection İstanbul Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Connection İstanbul Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aytemiş ve Kamil Karakaya ortaklığında kuruldu. 

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Travel Quest İstanbul Turizm Ve Seyahat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Saymaz tarafından kuruldu. 

All İstanbul Travel Turizm iletişim Haberi

All İstanbul Travel Turizm iletişim

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
TURIZM ; Saglık turizmi dahilinde yapılan (estetik operasyonlar, saç ekim vb.) kapsamında yurtiçi ve yurtdısı tur ve transferler düzenlemek. Otel, motel, rezidans, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eglenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doga sporları, dag turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dag, deniz ve diger su spor ve...