18 / 05 / 2024

Allianz İzmir operasyon merkezi

Allianz İzmir operasyon merkezi

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Tebernüş Kireçci: GYO'lara bir operasyon şart!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten borsadaki son durum için ''GYO'lara bir operasyon şart!'' diyerek açıkladı. İşte o açıklama...

Kapora dolandırıcılarına operasyon: 5 şehirdeki 32 zanlı tutuklandı!

İzmir merkezli 5 şehirde vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışlarını fırsata çeviren dolandırıcılar, internetten vermiş oldukları sahte kiralık konut ilanları ile kapora alıp veya telefonda kendilerini avukat ya da icra memuru olarak tanıtıp, 94 kişinin 10 milyon TL'sini dolandırdılar. 

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Altında büyük operasyon başladı! İslam Memiş isyan etti! Aman dikkat! Bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasalarda bazı isimlerin operasyon başlattığını belirterek yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Otomobil stokçularına büyük operasyon başladı!

Ankara Başsavcılığı özellikle ÖTV indirimi yapılan dönemde gerçekleşen araç satışlarına yönelik operasyon için düğmeye bastı. Bu dönemde yapılan araç satışları incelenecek. 

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Güney Kore'de arazi yolsuzluğu nedeniyle kamu personellerine yönelik operasyon düzenlendi!

Güney Kore'de, ülke genelinde arazi spekülasyonu yaptıkları iddiasıyla aralarında bir şehir meclis üyesinin de yer aldığı bazı kamu görevlileri için operasyon düzenlendi. 

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 7301 ada, 1 parselde yer alan Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi'ne ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı. 

Yabancıların mülklerini sahte belgelerle üzerlerine geçiren çeteye operasyon!

Türkiye'de Rum, Musevi, Ermeni, İtalyan, Fransız gibi yabancı kişilere ait ve sahipleri yurt dışında olan veya vefat etmiş kişilerin gayrimenkullerini belirleyerek, sahte vekaletnameyle üzerlerine geçiren bir çeteye operasyon düzenlendi. 7 şüpheliden 5’i yakalandı. 

Allianz 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını güvenceye alıyor!

Allianz Türkiye 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını ve iş durması gibi riskleri de güvence altına alıyor...

Allianz İzmir operasyon merkezi Haberi

Allianz İzmir operasyon merkezi

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor. Böylece Allianz Grubu’nun son 8 yılda yaptığı yatırım 3,5 milyar TL’yi bulacak.


Allianz, önümüzdeki dönem büyüme öngörüleri, iş sürekliliği ve sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda operasyon birimlerini İzmir’e taşıyor. İzmir’in Gaziemir ilçesinde yer alacak yeni Allianz Kampüs’ün inşasının 2018 yılının ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.


Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan-Coqui, “Sürdürülebilirlik vizyonumuz, verimli büyüme hedefimiz, iş sürekliliği politikamız çerçevesinde büyüyen şirketimizin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere bölgesel yatırım kararı aldık. Allianz Türkiye olarak sektörümüze uzun soluklu yatırım penceresinden bakıyoruz. Müşterilerimizle yoğun çalışan operasyon takımımızın, İzmir gibi Türkiye’nin metropollerinden ve yaşaması en keyifli şehirlerinden birinde hizmet vermesinin servis...