12 / 05 / 2024

Allianz Sigorta satışı

Allianz Sigorta satışı

Allianz Sigorta'nın Büyükdere'deki 5 bin metrekarelik ofisinin yeni sahibi Yapı Kredi Bankası oldu. Allianz Sigorta ofisinin satış işlemleri geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız tamamlandı.

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

Konut satışlarındaki hareketlenme sigorta sektörünü toparladı!

Türk sigorta sektörü geçtiğimiz yılı yüzde 19,3'lük büyüme ile kapattı. Uzmanlara göre bu artışın başlıca nedenlerinden biri konut satışlarındaki artış oldu.

'Acemi inşaat şirketlerini devlet yönetsin' önerisi!

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Meclis gündeminde konuşulan inşaat tamamlama sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zorunlu inşaat tamamlama sigortasına sektör ne kadar hazır?

Sompo Japan Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özer Şimşek, mecliste görüşmeleri devam eden zorunlu inşaat tamamlama sigortası kapsamında değerlendirmeler yaptı. 

Akmerkez GYO sigorta poliçelerini Allianz Sigorta'yla yeniliyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraf işlemleri hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'ya ait 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TMSF Işık Ahşap'ın 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Işık Ahşap'ın 2 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 85 bin TL ve 240 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Şakir Çoban İnşaat'ın 10 villasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Şakir Çoban İnşaat'ın 10 adet villasını satışa çıkardı. Satışa çıkan villaların fiyatları 585 bin TL'den başlıyor.

TMSF Ensar Gıda'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama'nın 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Huzur İnşaat'ın 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Huzur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı. 

TMSF Bakırköy'de daire satıyor! 650 bin TL'ye!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Bakırköy Zuhuratbaba'da yer alan daireyi 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları'nın 5 gayrimenkulü satılıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kabuller Dayanıklı Tüketim Malları ve Dericilik Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin Osmaniye'de yer alan 5 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Allianz Sigorta satışı Haberi

Allianz Sigorta satışı

Allianz Sigorta'ya ait Yapı Kredi Plaza A Blok'ta yer alan 5 kat, 2015 yılının ilk yarısında satışa çıkarılmıştı. Yabancı bir danışmanlık firması tarafından alınan tekliflerde, en yüksek teklif Yapı Kredi Bankası'ndan gelmişti.


Blokun ilk 5 katı için banka 21 milyon 750 bin dolar teklif etmişti. Geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız satış işlemi tamamlandı. Her katı 972  metrekare olmak üzere toplam 4 bin 860 metrekarelik plaza alanı sigorta şirketinden satış olduğu için KDV'den muaf.


Yapı Kredi Bankası'nın ofisleri kendi kullanımı için aldığı...