02 / 05 / 2024

Allianz Tower mimarisi

Allianz Tower mimarisi

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Veb Tower'da dikey mahalle konsepti dikkat çekiyor!

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek’in en yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve ‘dikey mahalle’ konseptiyle dikkati çekiyor.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor!

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

Maslak Spine Tower iş dünyasının yeni adresi!

Maslak'ta bulunan Spine Tower, seçkin yeme- içme imkanı ile iş dünyasının yeni uğrak yeri oldu. Maslak’ın en merkezi konumunda hizmet veren Spine Tower, özgün mimarisi ve seçkin yönetimiyle her gün daha da öne çıkıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da ofis teslimleri Mayıs 2016'da!

ANKARA'nın en prestijli yapılarından150 metre yüksekliğinde ofis ve yaşam merkezi kuruluyor. Değişik Mimarisi ve birçok avantaja sahip olan Regnum Sky Tower, Ankara'daki ofis kavramını değiştirmeyi hedefliyor.

One Tower projesi Ankara'ya yön verecek!

MODERN şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla sadece Oran'ın değil Ankara'nın sembol projesi olmaya aday...

One Tower'da minimum fiyat 602 bin TL!

Modern ehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla sadece Oran'ın değil Ankara'nın sembol projesi olmaya aday.

Özkan Özçelik: One Tower, Başkent'e yön verecek!

Modern şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla yalnızca Oran’ın değil Ankara’nınsembol projesi olmaya aday.

Güzell Tower Bursa'da yükseliyor! 329 bin TL'den başlıyor!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden olan Ata Bulvarı üzerinde farklı mimarisi ve donanımları ile göz kamaştıran Guzell Tower’da satışlar başladı. İnşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı projede teslimler Mayıs 2014'te gerçekleşecek...

Allianz Tower mimarisi Haberi

Allianz Tower mimarisi

İstanbul Anadolu yakasının mimari olarak en dikkat çeken yapılarından biri olan Allianz Tower'ın ofislerinde tasarım ile duygusal zeka buluşuyor. Allianz Towerdaki 22 katta açık ofislerden sosyal alanlara, kafeden sessiz alanlara kadar her bölüm kullanıcının ihtiyaçları düşünülerek Swanke Haydenn Connell Architects tarafından tasarlandı. 


Nurus'un mutlu ofisler anlayışını yansıttığı bu özel projede ofis katları spor ve sanat dallarına göre ayrıştırılıyor. Golf katı olarak adlandırılan yönetim katında turuncu, yelken katı olarak belirlenen kurumsal katta mor tonları kullanılırken jenga, puzzle, sudoku, dart gibi birçok oyunun yer aldığı oyun katında yeşil, oturma grupları ile birlikte salıncakların da bulunduğu katta ise sarı renk tercih ediliyor.


Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip...