06 / 05 / 2024

Allianz Tower nerede

Allianz Tower nerede

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Allianz Tower nerede Haberi

Allianz Tower nerede

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor. Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor. Faaliyetlerini 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren Allianz Tower’dan gerçekleştirecek olan Allianz Türkiye, enerji tasarufflu, çevreci ve dijital teknolojili, Türkiye’nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower ile, yeni nesil sigortacılığı yükseklere taşıyor.


81 ilde 12 bölge müdürlüğü ve 4000 acentesiyle 5 milyon müşterisinin yanında yer alan Allianz Türkiye’nin 2500 çalışanından 1700’üne evsahipliği yapacak olan Allianz Tower, dijital dünyaya ve teknoloji çağına uygun, Türkiye’nin, enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleri en üst seviyede olan yapılara verilen, uluslararası nitelikteki LEED Platin sertifikasına...