27 / 04 / 2024

Allure Towerın havuzu

Allure Towerın havuzu

İSTANBUL'UN en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Avcılar'da hayata geçirilen AllııreTovver projesi 'farklı' çizgilere sahip projesiyle ön plana çıkıyor. Allure Tovver projesi konumuyla da farkını ortaya koyuyor.

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Global Tower'ın halka arzı ertelendi!

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu.

Gürcistan Porta Batumi Tower'ın yüzde 60'ı satıldı!

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Aris Grand Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. Proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Allure Tower nerede?

Daire fiyatlarının 296 bin TL'den başladığı Avcılar Allure Tower Evleri'nde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak. Peki Allure Tower nerede?

Allure Towerın havuzu Haberi

Allure Towerın havuzu

Doruk GYO imzasıyla hayata geçen proje, 30 katlı tek bloktan meydana gelen Allure Tovver, 400 konutla birlikte ticari birimlerin bulunduğu proje mimarisi, konumu ve cazip ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Çatısında yer alan yüzme havuzuyla da öne çıkan Allure Tovver projesi konumuyla da farkını ortaya koyuyor. 


Atatürk Havalimanına, çevredeki sağlık kuruluşları ve alışveriş merkezlerine yakın konumuyla dikkat çeken projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor. İş Bankası ile anlaşması bulunuyor. Yüzde 25 peşinat ödeyip kalan bölümün 120 ay vadeli banka kredisiyle tamamlandığı projede sıfır faizli ödeme seçeneği de var. 

% 50 PRİM YAPAR Marmara Denizi ve Küçükçekmecc Gölü manzarasına sahip olan AlIureTovver projesinin orta vadede yüzde 50 seviyesinde prim yapması...