03 / 05 / 2024

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı yeni proje

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı yeni proje

Planlı dönüşümle alt ve üst yapı yatırımlarının hızlandığı Üsküdar, inşaat firmalarının yeni gözdesi oldu. İmar problemlerinin aşıldığı bölgeye Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı 4 proje yapacak

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Hill Kartal satış ofisi Ramazan Bayramı'nda açık!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal'da satış ofisi bayramın 3.günü konut alıcıları için açık tutulacak. Ev almaya gelenlere Ramazan Bayramı'na özel yüzde 10+yüzde 10 indirimle şeker tadında kampanya sunulacak.

Hill Kartal ödeme şekilleri!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı'nın projesi Hill Kartal Rezidans'ta fiyatlar 427 bin TL'den başlıyor. Hill Kartal projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Hill Kartal'da Ramazan'a özel kampanya!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile iş, yaşam ve eğlence merkezlerinin tam ortasında Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı.

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı'ndan Anadolu Yakası'na 8 yeni proje!

Planlı dönüşümle alt ve üst yapı yatırımlarının hızlandığı Üsküdar, inşaat firmalarının yeni gözdesi oldu. İmar problemlerinin aşıldığı bölgeye Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı 4 proje yapacak

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından biri olan ve gerçekleştirdiği projelerle de isminden sıkça söz ettiren Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı, 10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Hill Kartal konumu ve manzarasıyla tam not aldı!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Hill Kartal, hem adalar ve deniz hem de her yere yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı da devam ediyor.

Yakacık Hill Kartal iletişim!

Yakacık Hill Kartal iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 90 61 olarak belirtiliyor. Almalar, İskurt ve Nergo imzası taşıyan proje 5 bin 821 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Hill Kartal Evleri projesine yoğun ilgi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi Hill Kartal’a konut alıcıları yoğun ilgi gösterdi. Lansmana özel yüzde 15 indirimle görücüye çıkan adalar ve orman manzaralı proje için İstanbul dışından da gelen oldu.

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim!

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal iletişim için 444 90 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Hill Kartal'ın yüzde 20'si satıldı! Fiyatlar 225 bin liradan başlıyor!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı’nın Adalar ve Aydos ormanı manzaralı ilk projesi Hill Kartal’da konutların yüzde 20’si satıldı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyada lansmana özel indirimli fiyatlar 225 bin liradan başlıyor

Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Hill Kartal projesinde 193 daire yer alıyor. Daire alanlarının 77,61 metrekareden başladığı projedede daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. Peki Almalar-İskurt-Nergo Hill Kartal nerede?

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı yeni proje Haberi

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı yeni proje

Almalar-İskur-Nergo İş Ortaklığı yeni projelere yelken açtı. Ortaklık ilk projeleri Hill Kartal’ın satış ve inşaatı hızla devam ederken bir diğer yandan da yeni projelerin fizibilitelerini tek tek tamamlamaya başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal’da 3 ayda yüzde 30 satış grafiği yakaladık. Anadolu yakasında 8 yeni projemiz olacak. Bunların 4’ü İstanbul’un en eski ve gözde yerleşim yeri olan Üsküdar’da bulunacak. Bölgenin alt yapı yatırımlarının hızla yenilenmesi ve planlı dönüşüm bizim Üsküdar’da proje yapma kararımızda etkili oldu” dedi. 

Kız kulesine baktıracak 

Şirketin kentsel dönüşüm kapsamında Üsküdar’da yapacağı projeler Kız Kulesi’nin karşısında konumlanacak. Her 4 proje de butik olacak. 60 milyon liralık yatırımla yükselecek 4 projede konut sayısı da 80 civarında olacak. Hikmet Alma projelere daha şimdiden çok fazla talep olduğunu...