05 / 05 / 2024

alman Douglas

alman Douglas

Avrupa ve ABD’de bini aşkın mağazaya sahip parfümeri zinciri Alman Douglas’ın, Tekin Acar’a ortak olacağı konuşuluyor. Douglas, Tekin Acar’a 2008’de ortak olan yatırım fonu Turkven’e ait hisselerin yeni sahibi olacak...

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasını değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Bu fırsat kaçmaz, şimdi ev almanın tam vakti" dedi...

Alanya Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı!

Doğuş Grubu’nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından 1963'te Alanya’da yaptırılan Alantur Oteli Alman devi Labranda devraldı. 2025 yılına kadar işletmek üzere kiralanan otel yenilendi ve hizmete açıldı.

Lensistanbul'da daire almanın tam zamanı!

Kurtköy'de Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lensistanbul'da daire almanın tam zamanı. Projedeki kampanya 30 Ağustos'a kadar devam edecek...

Konut kredisi almanın şartları nelerdir?

Ev sahibi olmak için bankalara koşuyoruz. Ama her banka kredi vermiyor. Peki kimler kredi alabilir, konut kredisi almanın şartları nedir? Detaylar haberimizde...

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alman İnşaat Turizm Taşımacılık Temizlik Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Can tarafından kuruldu.

Yazlık ev almanın 7 avantajı!

Son zamanlarda yazlık ev almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Şehirden uzaklaşıp, sahil bölgelerinde tatil geçirmeyi planlayanlar yazlık ev arayışına girdi. Peki, yazlık ev almanın avantajları nelerdir?

Projeden konut almanın tam zamanı!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, ''projeden konut almanın tam zamanı'' konulu yazıyı Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı..

Bahadır Kayan: Konut almanın tam zamanı!

Özellikle Anadolu yakasına bakıldığında müteahhitlerin son 2 senede neredeyse zam yapmadıklarını dile getiren Bahadır Kayan "Konut almanın tam zamanı" dedi.

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Ankara'daki eski Alman Büyükelçilik binası 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından eski Alman Büyükelçilik binası, Kamu yararı gözeterek çalışan ve kar amacı gütmeyen Dernek ve Vakıflara kiralanıyor..

Kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu!

Kentsel dönüşümde riskli evini yıktıran hak sahipleri, kira yardımından yararlanabiliyor. Ancak, kira yardımında bazı koşullar aranıyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almanın 3 koşulu..

Alman hükümetinden sığınmacılara kira yardımı!

Alman hükümetinin iltica talebi reddedilen sığınmacıların gönüllü olarak ülkelerine geri dönmelerini teşvik etmek amacıyla bu vatandaşlara verilen para yardımını arttırdığı bildirildi.

Alman mimar Bruno Taut'ın Türkiye'deki binaları!

Türkiye’ye büyük katkı yapan ama unuttuğumuz bir çok önemli isim var. Bunlardan biri Büyük Önder’in katafalkını da hazırlayan Alman mimar Bruno Taut..

alman Douglas Haberi

alman Douglas

Türkiye, Avrupalı kozmetik devlerinin gözdesi haline geldi. Avrupa’nın doygunluğa ulaşmasıyla yeni pazarlara açılan kozmetikçiler Türkiye’deki markalara ortak olmaya başladılar. Fransız Yves Rocher’nin Flormar’a ortak oluşuyla başlayan süreç, Alman Douglas ile sürüyor. Avrupa ve ABD’de bini aşkın mağazaya sahip olan parfümeri zinciri Alman Douglas’ın, Tekin Acar’a ortak olacağı konuşuluyor. Douglas’ın Tekin Acar’a 2008 yılında ortak olan yatırım fonu Turkven’in hisselerini alacağı belirtiliyor.


Turkven, şirketin yüzde 40’ına sahip. 2012 yılını 23 ilde 73 mağaza ile kapatan, bugün 80 mağazaya ulaşan Tekin Acar’ın perakendede bir süre aynı markayla devam edeceği konuşuluyor.


1821 yılında Hamburg’ta kuruldu

1821 yılında Hamburg’ta bir parfümeri ve sabun fabrikası olarak kurulan Douglas, Avrupa parfümeri piyasasının önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Douglas Parfümeri, Avrupa’daki en büyük parfümeri şirketi olarak 1.200’den fazla mağazası ile...