04 / 05 / 2024

alman duravit hedefleri

alman duravit hedefleri

Alman Duravit, üst gelir grubuna hitap eden banyo ve vitrifiye ürünlerini Doğu'ya da taşıyacak. Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, "Bölgedeki tüketim talebi artıyor. Diyarbakır, Erzurum, Elazığ ve Malatya gibi birçok ile yayılacağız" dedi..

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Türk Alman Üniversitesi için fidanlıklar imara mı açıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Alman Üniversitesi için Beykoz’da yeşil alan bırakmadı. Üniversite için 5 yılda toplam 150 bin metrekarelik fidanlık imara açıldı.

Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Cathay Group Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016'ya sponsor oldu!

IBF ve Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen 'Türk-Alman Yatırım Zirvesi 2016' Cathay Group sponsorluğunda, 9 Mayıs'ta Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.

Abdullah Avcı: Futbolcu almakla gayrimenkul almanın mantığı aynı!

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Avcı, “Futbolcu almakla, gayrimenkul almanın mantığı aynı. Cevheri fark etmek gerekiyor. Cevheri mücevhere çevirmek bizim elimizde. Adım İstanbul’la çok güzel bir tesadüfle yollarımız kesişiyor" dedi.

Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u satın aldı!

FLO mağazalarını bünyesinde bulunduran ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u yine Alman yatırım fon şirketi Capiton AG ile birlikte satın aldı.

Kerim Çayır: Sivas'ta konut almanın tam zamanı!

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Çayır, “Vatandaş bu ayları iyi değerlendirsin şu an ev almanın ve kiralamanın tam zamanı çünkü fiyatlar çok uygun ve seçenek çok fazla” dedi.

TOKİ Türk- Alman Üniversitesi'nin inşaatında son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Türk – Alman Üniversitesi Kampüsü'nün TOKİ tarafından inşa edileceğini açıkladı. Üniversite, iki ülke arasındaki bilimsel, iktisadi ve kültürel işbirliğine katkı sağlayacak.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi ihalesinin 2. oturumu bugün!

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi, 1. Etap kampüs binaları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Duravit'ten yeni Cape Cod küvet!

Soğuk mevsimin güzel yanının keyfine Duravit'in yeni Cape Cod küvetinde varabilirsiniz. Çünkü tasarımcı Philippe Starck'ın eserlerinde rahatlama her şeyin önünde ve merkezdedir.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek ‘Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü’ ihalesi ikinci oturumunun yarın yapılacağını açıkladı.

TOKİ Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ tarafından İstanbul’un Beykoz ilçesinde inşa edilecek “Türk-Alman Üniversitesi Kampüsü” ihalesi ikinci oturumunun 25 Ocak’ta yapılacağını belirtti.

alman duravit hedefleri Haberi

alman duravit hedefleri

Seramik sağlık gereçleri sektöründe faaliyet gösteren Alman Duravit, Türkiye'de hedef büyüttü. Hem gayrimenkul sektörünün büyümesi hem de lüks otel yatırımlarının artmasıyla pazar payını artıran şirket, şimdi de Doğu'ya açılıyor. A ve A plus ürün kategorisinde hizmet veren Duravit, Adana'da kısa süre önce açtığı satış ofisiyle Malatya, Sivas, Erzurum, Elazığ ve Diyarbakır gibi daha önce girmediği illere yayılacak. 


YALIN TASARIMLAR POPÜLER 

Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, bu illerdeki evlerin metrekare büyüklüklerinin oldukça fazla olduğunu, tüketicilerin de banyo ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Artık Türk halkının yurtdışına daha çok seyahat ettiğini ve dünyadaki trendlerden haberdar olduğunu vurgulayan Ülke, "Bizim tasarımlarımız oldukça yalın ve modern. Türkiye'de de tasarımlar beyaz seramiğin ağırlık kazandığı bir çizgiye dönüştü. Duravit dünyada banyo vitrifiye trendlerini belirleyen bir marka"...