04 / 05 / 2024

almanya Bonn bina yangın

almanya Bonn bina yangın

Bonn'un Max Caddesi'ndeki ev ve işyerinde çıkan yangın dün Sabah saat 08.30 sularında polise ihbar edildi. Zemin katında bir marketin bulunduğu binanın girişinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Peker GYO Almanya'dan bina alıp, şirket kuracak!

Peker GYO, Almanya'daki 69 daire, 1 dükkan ve 69 adet otopark yerinden oluşan binayı satın alacak. Şirket 25 bin Euro sermayeli Almanya/Düsseldorf merkezli OXO investment GmbH şirketinin kurulması için çalışma başlattı.

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Peker GYO Almanya'dan 48 dairelik bina satın aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Almanya'nın Heinsberg şehrinde yer alan 48 dairelik bir binayı satın aldı...

Gaziantep Ekolojik Bina birçok kuruma örnek oluyor!

Amerikan Yeşil Binalar Derneği tarafından verilen LEED Platinum ve Türkiye'deki ilk ve tek Almanya Pasif Ev Enstitüsünün verdiği “Pasif Ev” sertifikalarına sahip olan Gaziantep Ekolojik Bina konusu uzmanlarının da ilgi odağı haline geldi.

Almanya'da müzik çalan bina inşa edildi!

Almanya'da dünyanın ilk kez müzik çalan binası inşa edildi. Yağmur yağdığında orkestraya dönüşen bina görenleri şaşkına uğrattı. Sanat eseri yüklü bu bina Annette Paul, Christoph Rossner ve André Tempel tarafından yapıldı.

İzmir'deki Almanya Başkonsolosluk binası satışa çıktı!

Satışa çıkarılan Almanya'nın İzmir'deki tarihi başkonsolosluk binası için teklif süresi 31 Ocak'ta sona erecek. 2007 yılında Balçova'ya taşınmasının ardından kullanılmayan bina ihale yoluyla satılacak.

Almanya'da başkonsolosluklar için yeni arsalar temin ediliyor!

Ahmet Davutoğlu, Almanya ziyaretinde ülkede görevli Türkiye'nin başkonsoloslarıyla bir araya geldi. Davutoğlu, yeni bina yapımı, restorasyon ve yeni arsalar temin edilerek fiziki mekanların geliştirilmesine, güzelleştirilmesine devam ettiklerini bildirdi.

Almanya'da gayrimenkul fiyatları yüzde 20 artacak!

Almanya'da emlak fiyatlarındaki hızlı artış, rekor düşük faiz oranlarının geleneksel yatırım yöntemlerini daha cazip hale getirmesiyle Berlin ve Hamburg gibi büyük şehirlerden Bonn ve Hanover gibi orta büyüklükteki şehirlere yayılıyor.

Kazlıçeşme-Göztepe tüneli için Almanya'da dev matkap üretiliyor!

Kazlıçeşme ile Göztepe arasını 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek olan tünel için Almanya'da 4 katlı bina büyüklüğünde dev matkap üretiliyor...

Almanya'daki 'çılgın Ev'in yapımı tamamlandı!

Almanya'da yapımı tamamlanan ve 'çılgın Ev' olarak isim verilen bir bina, 26 Mart'ta ziyaretçilerini ağırlayacak. İki katlı olarak 'ters' yapılan evin içindeki bütün eşyalar ters olarak monte ediliyor

Üsküdarda İstanbul Vakıflar kat karşılığı bina yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Pazarbaşı Mahallesi, Allame Caddesi’ndeki 164 metrekarelik taşınmaz üzerine bina yaptırmak üzere ihale düzenledi

Duravit banyo serilerini Almanya'da da tanıtacak!

Yaşayan banyolar yaratan Duravit, 2011 yılında tüketiciyle buluşturacağı yeni banyo serilerinin tanıtımını 1 Şubat – 3 Şubat 2011 tarihleri arasında Hornberg / Almanya Genel Yönetim ve Tasarım Merkezi (Duravit Design Center)’nde yapa

Google, Manhattan'da 2 milyar dolara bina satın aldı

Google, Manhattan'ın internet ve elektrik altyapısı en iyi olan bölgesinde 2 milyar dolara bina satın aldı. Binada ayrıca Lifetime Entertainment, barnesandnoble. com, Nike bulunuyor  

almanya Bonn bina yangın Haberi

almanya Bonn bina yangın

Bonn'un Max Caddesi'ndeki ev ve işyerinde çıkan yangın dün Sabah saat 08.30 sularında polise ihbar edildi. Zemin katında bir marketin bulunduğu binanın girişinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangında beş yetişkin, biri 4 yaşında diğeri 8 aylık olmak üzere iki çocuk Duman zehirlenmesinden tedavi edildi. İlk belirlemelere göre 10 binlerce euroluk maddi hasar oluştu.

Deutsche Welle'nin haberine göre, yangının binanın girişinde çıktığı tahmin ediliyor. Bir görgü tanığı polise verdiği ifadede yangının çıkmasından kısa süre sonra bir kişinin hızla binayı terk ettiği ve kaçarak bölgeden uzaklaştığını söyledi.


Polis bina girişine getirilen çöpün ateşe verilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Ancak yangının kundaklama sonucu meydana gelip gelmediği şüphesiyle ilgili olarak başlatılan soruşturma henüz tamamlanmış...