16 / 05 / 2024

almanya elbe nehri kıyısında satılık villa

almanya elbe nehri kıyısında satılık villa

Almanya'da Ağustos 2010-Mart 2011 tarihleri arasında Hamburg Eyalet Başbakanlığı görevinde bulunan Christoph Ahlhaus (CDU) tartışmalı villasını satıyor. Ahlhaus, Hamburg İçişleri Bakanı olduğu dönemde satın almıştı...

Almanya'daki 10 bin odalı otelin hiç müşterisi yok!

Almanya’nın Baltık Denizi kıyılarına bakan ilginç bir sahili bulunuyor. Bu konudan daha ilginci ise Rügen ismiyle kıyıya paralel konumlanan bir otel. Otel 10 bin oda kapasitesine sahip..

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Almanya'da otoyollar yabancı araçlar için ücretli oluyor!

Almanya Ulaştırma Bakanlığı, ülkede otoyolların ve karayollarının yabancı plakalı araçlar için ücretli hale getirilmesi amacıyla yasa tasarısı hazırladı.Yasa tasarısına göre, "altyapı ücreti" olarak 2016 yılından sonra uygulanmaya koyulması planlanıyor.

Meriç Nehri‘nin debisi alarm seviyesini aştı!

EDİRNE’de sağanak yağışların ardından nehir debilerindeki yükselişi bugün de sürdü. Meriç Nehri’nin yağışlar öncesinde 335 metreküp olan debisi 1020 metreküpe, Tunca Nehri’nde ise 30 metreküpten 53 metreküpe çıktı.

S&P'den Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme!

S & P Almanya'nın teşvik paketine ilişkin değerlendirme yaptı. S&P: "Yalnızca Almanya'nın uygulayacağı bir teşvik paketinin etkisi Avro bölgesinin geri kalanı için az olacak" dedi.

Ceyhan Nehri'nde kano keyfi turizmi canlandırıyor!

Korkut Ata Doğa Gençlik ve Spor Kulübü, Ceyhan Nehri'nin doğal güzelliklerine dikkati çekmek amacıyla kano safari düzenledi.Etkinlikte 25 doğasever kuş cenneti havzasında kanoyla gezerek nehrin güzelliklerini görüntüleme fırsatı buldu

Aras Nehri Kuş Cenneti kuraklık tehdidi altında!

Iğdır’da bulunan Aras Nehri Kuş Cenneti şimdilerde çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Aras Nehri Kuş Cenneti'nde 258 kuş türünü kayıt altına alınmış ve 67 binden fazla kuşu halkalayan bir yer.

Aras Nehri Kuş Cenneti, havadan görüntülendi!

Iğdır'da 258 kuş türüne ev sahipliği yapan Aras Nehri Kuş Cenneti, Kuzey Doğa Derneği ekibi tarafından 200 metre yükseklikten " uçan kamera " ile görüntülendi.

Tunca Nehri'nden elektrik üretilecek!

Tunca Nehri'nden elektrik üretilecek. Edirne Valisi Dursun Şahin: "Projenin fizibilite çalışmaları bitmek üzere. Önümüzdeki yıl nasip olursa projeye başlayacağız ve yaklaşık 18 ayda bitireceğiz" dedi.

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı!

Göksu Nehri’nde bakım ve temizlik çalışmalarına başlandı.Göksu Nehri Taşkın Islahı ve Yatak Düzenlemesi projesi kapsamında modern bir yapıya kavuşacak olan nehirde, öncelikli olarak köprüler bakıma alınacak...

Almanya ve Çin'in hedefi 200 milyar Euro'luk ticari ortaklık!

Almanya tarafından 12 bakanlığın katılımıyla gerçekleştirilen hükümetler arası görüşme sonrası ekonomi, teknoloji, sanayi, ham madde gibi alanlarda hacmi milyarlarca Euro tutarında devlet anlaşmaları da imzalandı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

İdris Güllüce Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi gerçekleştiriyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı “Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında Almanya ve Hollanda’yı ziyaret etti.

Thames Nehri'ndeki kale 1.5 milyon liraya satıldı!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın ortasından geçen Thames Nehri'nde, 19'uncu yüzyılda inşa edilen bir kale 400 bin sterlinden ( yaklaşık 1.5 milyon lira ) alıcı buldu...

almanya elbe nehri kıyısında satılık villa Haberi

almanya elbe nehri kıyısında satılık villa


Almanya'da Ağustos 2010-Mart 2011 tarihleri arasında Hamburg Eyalet Başbakanlığı görevinde bulunan Christoph Ahlhaus (CDU) tartışmalı villasını satıyor. Medyada yer alan habere göre 4 milyon Euro’nun üzerinde satılacağı iddia edilen villayı Ahlhaus, Hamburg İçişleri Bakanı olduğu dönemde satın almıştı. 


Elbe nehri kenarında bulunan villa güvenlik gerekçesiyle 1 milyon Euro’dan fazla harcama yapılarak etrafı yüksek çitlerle çevrilmiş, kamera sistemi yerleştirilmiş ve kapı ve pencereleri de daha güvenli olacak şekilde değiştirilmişti. Yaklaşık 1 milyon Euro’ya alınan villanın fiyatının artmasında güvenlik sistemlerinin de etkili olduğu tahmin ediliyor. 


Ancak bu değişiklik tartışmalarında beraberinde getirdi. Devlet kasasından yapılan bu harcamalar muhalefet partilerinin tepkisine neden olmuş, Ahlhaus’un ve iktidarın vergi paralarını israf ettiği iddia...