28 / 04 / 2024

Almanya Göçebe Mekânlar Sergisi son durum

Almanya Göçebe Mekânlar Sergisi son durum

Almanya’dan yurda “kesin dönüş” yapmış misafir işçilerin Türkiye’de inşa ettiği evlerdeki etkilerini inceleyen Göçebe Mekânlar sergisi 17 Haziran’da SALT Galata’da açılıyor.

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

En kolay dijital göçebe vizesi veren 12 ülke

Pandemi sonrasında artan uzaktan çalışanlar için oluşturulan dijital göçebe vizesinin popülerliği giderek artıyor. İspanya yeni bir düzenleme yaparken bazı ülkeler de farklı imkanlar sunarak dijital göçebeleri çekmeye çalışıyor.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!

Fortune Türkiye tarafından bu yıl 10.su hazırlanan "Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını" listesi pek çok başarılı kadını bir araya getirdi. Listede Türkiye'nin en güçlü kadınları yer alıyor...

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çatalca Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısının 2. Birleşimi gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında toplandı.  Hisarbeyli Mahallesi Uygulama İmar Planına yapılan itirazlar oy birliğiyle kabul edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek için Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci birleşimi yapıldı.

Tarkan Almanya'dan daire aldı!

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı.

Kadınlar ailesini ev sahibi yapıyor!

Bir ailenin ev sahibi olmasında, kadınların tercihleri ve yönlendirmeleri daha etkili oluyor. İş yaşamında aktif rol oynayan ve günümüzde evliliği güvence olarak görmeyen kadınlar, konut sahibi olmaya erkeklerden daha çok önem veriyor.

Kalebodur'dan Luxury Marbles serisi!

Yüzyıllardır seçkin mekânları süsleyen mermerin doğal görünümü, Kalebodur’un özel üretim teknolojisi sayesinde, doğadakine eş ve en gerçekçi desenlerle seramik karolara yansıyor.

Arsuz Belediye Meclisi'nde 7 madde görüşülecek!

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde mevcut bulunan aşağıda yazılı maddeleri görüşmek üzere 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20.maddesi gereğince Arsuz Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Toplantı Salonu’nda toplanacaktır.

Melikgazi Karacaoğlu Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, 2016 yılında tarihi mekânların onarımı ve günümüz hizmetine kazandırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ve bu çalışmanın Melikgazililerce beğenildiğini, takdir edildiğini ve devam ettirilmesinin istendiğini söyledi.

Almanya Göçebe Mekânlar Sergisi son durum Haberi

Almanya Göçebe Mekânlar Sergisi son durum

Almanya’dan yurda “kesin dönüş” yapmış misafir işçilerin Türkiye’de inşa ettiği evlerdeki Alman konut mimarisi ögelerini ve bu bağlamda, anılar ile kültürel deneyimlerin mekân kimliklerine etkilerini inceleyen Göçebe Mekânlar sergisi 17 Haziran’da SALT Galata’da açılıyor.


Özel, sanatçı Stefanie Bürkle'nin katılımı ve anlatımıyla, gerçekleştirecek sergide ön gösterim 10:30'da...