29 / 04 / 2024

Almanya Interzum Fuarı 2015

Almanya Interzum Fuarı 2015

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Mertinox Yapı Malzemeleri Almanya yolcusu!

Bahaş Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Mertinox Yapı Malzemeleri 11-15 Mart tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek olan Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı'nda son teknoloji ürünlerininin tanıtımını yapacak. 

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Evim Türkiye Fuarı’ndan sektöre 500 milyon lira destek!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan firmalar ilgiden, satışlardan ve satış bağlantılarından çok memnun olduklarını belirtti.

Ünlü isimlerden Evim Türkiye Fuarı'na büyük ilgi!

Almanya’da başlayan Evim Türkiye Fuarı geniş bir katılımla devam ediyor. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları ve yabancılar ile gayrimenkul firmalarını buluşturan fuarda ön satış sözleşmeleri gerçekleştiriliyor.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye’nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya’da başladı...

Almanya Interzum Fuarı 2015 Haberi

Almanya Interzum Fuarı 2015

Interzum 2015 kapsamında, Çekmece Sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren” SMART FLOW” ’un yanı sıra   “ALPHA BOX ” ve Kalkar Kapak Sistemleri kategorisinde “ D-LITE LIFT “ ürünleri ile ‘İnovasyon Dünyası’nı mobilya sektörünün uluslararası temsilcilerine tanıtan SAMET, tüm ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


SAMET, dünyanın en büyük uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve uluslararası firmaların yeniliklerini tüm dünyaya duyurduğu Interzum’da SMART FLOW’un da aralarında bulunduğu 3 özel ürün lansmanı ile ‘İnovasyon Dünyası’nı tanıttı. 


SAMET, Interzum Fuarı’nda, çekmece sistemleri kategorisinde “SMART FLOW” ve “ALPHA BOX”; kalkar kapak kategorisinde ise “D-LITE LIFT” ürünlerini dünya mobilya aksesuar sektörü ile buluşturdu.


Lansmanın başrolü, üstün teknolojiyi mükemmel tasarım ve inovasyonla buluşturan, ince ve elegan yanak tasarımı ile eşsiz...