17 / 05 / 2024

almanya karavan motor fuarı 2014

almanya karavan motor fuarı 2014

Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor...

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Almanya'da iflaslardan inşaat sektörü de etkileniyor!

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) açıklamasına göre, Almanya'da bu yılın şubat ayında bin 879 işletme iflas ederken, geçen yılın şubat ayına kıyasla iflas eden şirket sayısı yüzde 8,2 azaldı.

Almanya, 2014'te Türkiye'den 638 bin turist ağırladı!

Alman Turizm Merkezi (DZT) 2014 turizm rakamlarını açıkladı. Konaklamada 75 milyonu aşan ve İspanya'dan sonra ikinci sıraya oturan Almanya, kültür turizminde yüzde 10 artışla yine ilk sırada yer aldı.

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisinde son durum ne?

1956'da Necmettin Erbakan'ın temelini attığı Bayrampaşa'daki 44 dönümlük Pancar Motor Fabrikası arazisi için teklifler toplandı. Kayseri Şeker tarafından yürütülen ihale sürecinde son durum ne?

TÜRGEV İngiltere ve Almanya'da eğitim kurumu açacak!

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, geçen yıl ABD’de TÜRGEV Foundation’ı kurduklarını hatırlatarak, İngiltere ve Almanya’da da eğitim kurumları açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Kuveyt Türk, Almanya'da 10 şube açacak!

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıkladı.

Türk turizmcileri rotayı Almanya'ya çevirdi!

Rusya'da yaşanan Ruble krizi turizmciyi Alman pazarına yöneltti. Geçtiğimiz sezon Antalya'ya gelen turist sıralamasında tahta oturan Ruslar ruble krizinden etkilendi. Türk turizmci de ikinci büyük pazar olan rotayı Almanya'ya çevirdi.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Bayrampaşa Pancar Motor Fabrikası arazisi 225 milyon TL'ye satılıyor!

Başbakan Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor’un üzerinde bulunduğu arsa 225 milyon liraya satışa konuldu. 44 dönümlük arazinin konut veya ticaret alanı olarak kullanılması planlanıyor. Arsa için pazarlık görüşmeleri 6 Nisan'da yapılacak.

Erbakan’ın kurduğu Pancar Motor fabrikasının arsası satılıyor!

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan tarafından kurulan Pancar Motor’un üzerinde bulunduğu arsa 225 milyon liraya satılıyor. 44 dönümlük arazinin konut veya ticaret alanı olarak kullanılması planlanıyor.

Sağlık Bakanlığı Almanya'da hastane açacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, iki - üç ay içinde Almanya'da açacakları hastaneyle Avrupa'daki Türk vatandaşlarına sağlık hizmeti sunacaklarını bildirdi.

Almanya'da emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı!

ALMAN Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya'da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Alman inşaat ve emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı.

Almanya'da en çok Çinliler gayrimenkul satın alıyor!

Alman Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya’da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Almanya’da emlak satanlar arasında Güney Koreliler ve Singapurluların da yer aldığı belirtildi.

almanya karavan motor fuarı 2014 Haberi

almanya karavan motor fuarı 2014


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT), Stuttgart'ta ziyaretçilere açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık bin 900’ü aşkın stantla yer alıyor. Fuar da Türkiye de 350 metrekarelik bir standa sahip.


Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak gösterilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı (CMT) Stuttgart'ta bugün açıldı. 19 Ocak tarihine kadar devam edecek olan fuarda toplam 89 ülke yaklaşık 2 bin stantla yer alıyor. Fuarın bu yılki partner ülkeleri Sırbistan ve Dominik Cumhuriyeti oldu. Fuar açılışında partner ülkeler yerel kıyafetleri ile dans gösterileri yaptı. 


Dominik Cumhuriyeti’nin yerel kıyafetler ile yaptığı gösteriye basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. 


2013 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde...