02 / 05 / 2024

Almanya seferleri

Almanya seferleri

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

BUDO seferleri iptal etti!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Tadım yurtdışındaki ilk üretim tesisini Almanya’da hizmete açıyor!

Tadım Almanya’nın Emsdetten şehrinde, 7 bin metrekare alana kurulacak tesisle başta Avrupa olmak üzere ABD ve Kanada’daki tüketicilere de üretim yapacak. Şubat 2015’te faaliyete geçecek tesis, 110 kişiye istihdam sağlayacak...

THY Ukrayna Kherson seferleri 15 Ekim'de başlıyor!

Yapılan açıklamaya göre Türk Hava Yolları, yeni destinasyon noktası olan Ukrayna Kherson seferleri, 15 Ekim 2014 tarihinden itibaren çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Tadım, Almanya'ya fabrika açıyor!

Şimdiye kadar ihracatla ürünlerini yurt dışına sunan Tadım, müşteri memnuniyetini daha da yükseltme hedefi ve yurt dışındaki tüketicilerine daha da taze ürün sunmak amacıyla Almanya'ya yatırım yapma kararı aldı...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Yeni enerji türlerinde Almanya ile işbirliği! Biyogaz nedir?

Almanya Heiden Belediye Başkanı Bub, "Biyogaz, güneş enerjisi ve suyun karışımından doğal gaz üretimi için Kayseri’ye yeni bir sistem kurulmasına yönelik çalışmalar hızla sürüyor" dedi.

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi!

Altyapı çevre yatırımları çerçevesinde Almanya'ya teknik ziyaret düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Alt Yapı Çevre yatırımları Avrupa Birliği Finansal desteği ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Erdek Tekirdağ deniz otobüsü seferleri başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ile birlikte hayata geçirdiği deniz otobüsü ulaşımı projesi hayata geçirildi. Erdek- Avşa- Marmara Adası - Tekirdağ seferleri başladı...

Ereğli'de deniz uçağı seferleri yapılacak!

Deniz Ticaret Odası Karadeniz Bölgesi Başkanı İrfan Erdem gazetecilere yaptığı açıklamada: " Ereğli ve İstanbul arasında deniz uçağı seferleri yapılabilmesi için altyapı çalışmalarına başladık " dedi

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri yeniden başladı!

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, yoldaki tanker ve üst geçidin çöken kısmı, 2 vinç yardımıyla kaldırıldı. D100 kara yolu çift yönlü trafiğe açıldı, metrobüs seferleri yeniden başladı!

Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri geçici olarak iptal edildi!

Söğütlüçeşme - Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü - Avcılar arasındaki metrobüs seferlerinin ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildiği bildirildi.

İDO'nun iptal edilen seferleri!

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş ' nin ( İDO ), bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi...

TBMM İnsan Hakları Komisyonu, Almanya'da camileri ziyaret edecek!

YURTDIŞI Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül ve TBMM İnsan Haklarını İzleme Komisyonu, son günlerde camilerin kundaklandığı Almanya'ya giderek camileri ziyaret edecek.

Almanya seferleri Haberi

Almanya seferleri

Alman havayolu şirketi Lufthansa’da çalışan pilotlar,  yerel saatle 08.00'de Frankfurt Havalimanında greve gitti.


Toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle 15 saat sürecek grev yüzünden, Frankfurt'tan Singapur, Bangkok ve Chicago gibi uzun mesafe uçuşlar yapılamıyor.


Almanya'da pilotların bağlı bulunduğu sendika Cockpit Birliği'nin (VC) açıklamasında, grevin 08.00- 23.00 saatlerinde yapılacağı, bu kapsamda uzun mesafe uçuşların gerçekleşmeyeceği belirtildi.


Lufthansa'dan yapılan açıklamada ise 56 uçuşun grevden etkileneceği, ek seferler konulduğu, yolcuların sms ve elektronik postayla bilgilendirilmeye devam edileceği ifade edildi.


Ancak Lufthansa'nın iç hatlar uçuşları ile Münih ve Düsseldorf'tan yapılacak olan uzun mesafe uçuşları, sendika üyesi olmayan pilotlar aracılığıyla devam ediyor. 


Lufthansa yetkilisi Kay Kratky, VC'nin grev kararını sert bir dille eleştirerek oluşacak zararın 120 bin çalışanı etkileyebileceğini bildirdi.


VC ve Lufthansa yönetimi arasındaki süren görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo...