07 / 07 / 2024

almanya su kulesi

almanya su kulesi

Almanya'da ev olarak kullanılan 7 katlı su kulesi için biçilen değer 850 bin Euro...

Almanya 60 bin yeni personel alacak! Vize kolaylığıyla Türkler de gidebilecek!

Almanya nitelikli göç kanununu henüz çıkarmadı fakat acil ihtiyaç olarak 60 bin kalorifer ve su tesisatçısı istihdam edecek. Bu kapsamda, söz konusu alanlarda meslek eğitimi almış olan Türkler, iş kabulü alırsa kolay vize ile Almanya’ya giderek çalışabilecek.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

Almanya'da öğrenci evlerinin kiraları cep yakıyor!

Almanya'nın 19 kenti için hazırlanan rapora göre, öğrencilerin konut kiraları 2021 yılında geçtiğimiz seneye göre yüzde 1,8 yükseldi. Öğrenciler 30 metrekare büyüklüğündeki ev için su ve yakıt dahil ayda ortalama 515 Euro kira ödemesi yapıyor. 

Almanya'daki yüksek konut fiyatları Berlin'de protesto edildi!

Almanya’nın başkenti Berlin'de, ülkede özellikle büyük kentlerde yükselen ev fiyatları protesto edildi. Ülkenin çeşitli bölgelerinden katılım gösterilen gösteride, federal ve eyalet hükümetler, kira yükselişlerine karşı mücadele etmemekle suçlandı.

Almanya'da esnafa kira yardımı nasıl yapıldı?

Almanya'da şu anda ev sahibine kirasını ödeyemeyen, vergi- sigorta, elektrik- su parası borcu olan esnaf yok. Aynı zamanda hiçbir esnaf iflasla karşı karşıya kalmadı. Devlet, esnafa kira desteğinden, vergi ve fatura yardımına kadar birçok ödeme yaptı.

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

İBB'den Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmalarına suç duyurusu!

İBB, Galata Kulesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Galata Kulesi'nin yıkılan duvarı yeniden örüldü!

İstanbul Büyükeşhir Belediyesi, Galata Kulesi’nde onaylı restorasyon projesi olmadan yapılan hiltili çalışma için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunurken, dün yıkılan duvarın alelacele yeniden örüldüğü belirlendi.

Opel, Almanya'da fabrika kuracak!

Opel CEO'su Michael Lohscheller, Almanya'nın Kaiserslautern şehrinde yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Büyükada'ya modern yangın gözetleme kulesi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükada'da klasik metotların yanında teknolojinin de kullanılacağı yeni yangın gözetleme kulesi inşa edilecek.

Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işi ihaleye çıkıyor!

Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü; Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işini 13 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

İzmir Saat Kulesi'nin çeşmelerinden su akmıyor!

Suları akmayan perişan çeşme İzmir Saat Kulesi'ndeki 12 çeşmenin hiçbirisinden su akmıyor. Serinlemek için muslukları çeviren turistler, su akmadığını görünce gülüşüyor ve şaşkına dönüyor.

almanya su kulesi Haberi

almanya su kulesi

Almanya'da bulunan tarihi bir su kulesi artık ev olarak kullanılıyor, 7 katlı kulede 5 banyo ve 4 oda bulunuyor. Tarihi su kulesine biçilen değer ise 850...