07 / 07 / 2024

almanyada ev olarak kullanılan su kulesi

almanyada ev olarak kullanılan su kulesi

Almanya'da ev olarak kullanılan 7 katlı su kulesi için biçilen değer 850 bin Euro...

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

Dünyanın en pahalı evi rekor fiyattan satışa çıkarıldı! 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev satılacak...

Dünyanın en pahalısı olarak bilinen evin satışa çıkarıldığı kaydedildi. Bu süreçte, rekor fiyatı da duyanları şaşkına çevirdi. 1100'lü yıllarda kale olarak inşa edilen ev değişimi ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Konut fiyatları reel olarak düşüyor, şimdi ev almak için doğru zaman mı?

Açıklana resmi rakamlara göre, konut fiyatları reel olarak düşüyor. Peki şimdi ev almak mantıklı mı? İşte konut fiyatları ile ilgili detaylar...  

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Ev sahipleri bu sefer "hayalet ev" diyerek boş bırakıyor! İşte detaylar

500 bin evin boş tutulması İstanbul'da kira fiyatlarının aşırı artmasına neden olan unsurlardan biri. Yatırımcıların, yabancıların veya gurbetçilerin aldığı evler boş tutulduğu için talep sorununu beraberinde getiriyor. Hayalet ev olarak adlandırılan bu evler, kira fiyatlarının artmasına neden oluyo

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Evlerde elektrik faturalarını düşürecek yakıtı sıfırlayan sistem Türkiye'de

Artan enerji fiyatları nedeniyle hane halkının en önemli gider kalemi haline gelen ısınma ve enerji sorununa çare olacak yeni bir ev konsepti Türkiye'de uygulanmaya başladı. Pasif ev olarak adlandırılan sistemde kalorifer kullanılmıyor.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Acun Ilıcalı ödül olarak ev verir mi?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında 'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ödül olarak ev verebileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş Memoağa Konağı restore ediliyor!

Pınarbaşı Mahallesi'nde 1750'de taş ustalarınca yapılan tarihi Memoağa Konağı, Afşin Kaymakamlığı ve Afşin Belediyesi iş birliğiyle müze ev olarak restore edilerek kültür turizmine kazandırılacak.

Ersin Kayalar, Bodrum'daki 14 odalı Ada Otel'i yazlık yaptı!

Ersin Kayalar, dört yıl önce Bodrum Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'i satın almış. Türkbükü'nün en güzel yerindeki oteli zevkine göre baştan ayağa yenilettikten sonra yazlık ev olarak kullanmaya başlamış.

Mimar Yasuhiro Yamashita küçük alanları eşsiz evlere dönüştürüyor!

Japon mimar Yasuhiro Yamashita için bu küçük alanları eşsiz evlere dönüştürüyor. Yamashita bugüne kadar "mikro ev olarak adlandırılan" 300’den fazla özgün ev inşa etti.

almanyada ev olarak kullanılan su kulesi Haberi

almanyada ev olarak kullanılan su kulesi

Almanya'da bulunan tarihi bir su kulesi artık ev olarak kullanılıyor, 7 katlı kulede 5 banyo ve 4 oda bulunuyor. Tarihi su kulesine biçilen değer ise 850...