23 / 07 / 2024

Alnur Alıyev

Alnur Alıyev

Alfiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Alnur Alıyev tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran 2014 tarihinde Sarıyer, Uskumruköy Mahallesi, Kınık Sokak 'ta kuruldu.

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nukha İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Kamran Alıyev ve Mehmet Civan ortaklığında kuruldu.

Safeway İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Samır Alıyev tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Rr Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rr Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Rufat Alıyev tarafından Şişli'de kuruldu.

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg And Generatıon İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Farıd Huseynov, Farıd Isayev ve Vusal Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Alıyev ve Dmıtrı Bochkov ortaklığında kuruldu. 

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Ali Metin Karaman, Onur Bol, Selçuk Kırantay, Okan Bol ve Elchın Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Zerif İnşaat Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerif İnşaat Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Alıyev tarafından kuruldu. 

Rfz Turizm İnşaat Tekstil Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfz Turizm İnşaat Tekstil Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Rafıg Alıyev tarafından Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi  Reşat Abbasov, Alıbay Alıyev ve Habıl Mammadov ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zaferrano Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zaferrano Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rasim Alıyev tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aze İç ve Dış Ticaret Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aze İç ve Dış Ticaret Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Etibar Alıyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, Gümüşsuyu, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Seyid MM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyid MM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taleh Alıyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Alnur Alıyev Haberi

Alnur Alıyev

Alfiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Alnur Alıyev tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Alfiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT A-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yapılanlara iştirak etmek. B-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,kiraya vermek ve yapılanlara iştirak etmek, her nevi inşaat malzemesinin satımı işlerini ifa etmek, ithalat ve ihracatını yapmak. C-) Her türlü taş kum...