01 / 05 / 2024

alo 181 neresi

alo 181 neresi

Alo 181 hattı vatandaşların dertlerine çözüm oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na baftı bu hat sayesinde vatandaşlar hava, su, toprak kirili atıklar ve giirültü şikâjetlerini ilgili birimlere iletebiliyorlar.

ALO 181 hedefe ulaştı!

Çevre, Şehircilik, Tapu ve Kentsel Dönüşüm hakkında gelen çağrıları karşılayan Alo 181 hattı vatandaşların dertlerine çözüm oluyor. Vatandaşlar hava, su, toprak kirliliği, atıklar ve gürültü şikâyetlerini ilgili birimlere iletebiliyorlar.

ALO 181'i 264 bin kişi aradı!

7/24 hizmet esası üzerine kurulan bu hat üzerinden vatandaşlar çevreyi rahatsız eden ve kirliliğe sebep olan işletmeleri bu merkeze bildiriyor. Vatandaş temsilcilerinin kayıt altına aldığı bildirimler elektronik sistem üzerinden hemen ilgili birime iletil

Vatandaş en çok gürültüyü şikayet etti!

Vatandaş en çok gürültüyü şikayet etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çağrı merkezi olan ALO 181 hattına vatandaşlar en çok gürültü kirliliği ile ilgili şikâyetleri bildirdi.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Carrefour'da çamaşır deterjanları indirime girdi: 10 kg Rinso 149,90 TL'ye, 7 kg ALO 181,01 TL'ye düştü

Carrefour indirimlerine devam ediyor. Birçok ürünün fiyatları düşerken toz çamaşır deterjanlarında da fiyatlar indirime girdi. Rinso, OMO, ALO, Peros, Ariel gibi pek markada fiyatlar düştü. İşte Carrefour indirimli deterjan fiyatları...

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...

Toyota Corolla Hybrid'ten 181 bin 500 TL'lik indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Toyota, Corolla Hybrid modeline tam 181 bin 500 TL'lik indirim yaptı! Otomobil satın almayı düşünenler fiyat listesini görünce bayilere koşacaksınız. Çünkü bu indirimli fiyatlarla stoklar hızla erimeye başladı. İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Ziraat GYO Cağaloğlu binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Cağaloğlu binasının değeri belli oldu. Ziraat GYO tarafından Cağaloğlu binasının değerleme raporu yayınlandı.

Alo 181 ne işe yarar?

Çevre sorunları, hava, su, toprak, radyoaktif kirlilik, gürültü ve atık konulu şikayet ve ihbarlar bakanlığa iletebiliyor. Peki Alo 181 ne işe yarar? Alo 181 nedir? İşte Alo 181 şikayet hattı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 8 ilde 181 arsayı satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Malatya, Şırnak, Hakkari ve Van'ın bazı ilçelerde atıl durumda bulunan 181 arsayı satıyor.

Gaziantep Göllüce'de 181 dükkan hak sahibine teslim edildi! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Göllüce Kırsal Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm 181 dükkan hak sahibine teslim edildi. 

Emlak beyan değeri online alınabilecek!

Gerek koronavirüs gerekse de işlem sahiplerinin memnuniyeti için tapuda fiziki işlem başvuruları sona eriyor. Yapılacak başvurular, internet yoluyla 7/24 esasına göre ‘web- tapu’ ve  ‘Alo 181’ üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaloğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Paşaloğlu ve Sami Karakoç ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 181.9 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 97 gün vadeli, 181 milyon 976 bin TL tutarında, TRDEVKS22152 ISIN kodlu kira sertifikasının itfası gerçekleşti.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

alo 181 neresi Haberi

alo 181 neresi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na baftı bu hat sayesinde vatandaşlar hava, su, toprak kirili atıklar ve giirültü şikâjetlerini ilgili birimlere iletebiliyorlar. İki yılı aşkın süredir vatandaşların hizmetinde olan iletişim hattını vatandaşlar en çok bilgi almak için aradı. 81 ile lâzmet veren hatta geçen yıl 80 bin 908 bilgi araması yönetilirken 12 bin 976 ihbar. 3 bin 988 ise şikâyet çağrısı bırakıldı. 2013 yılında yapılan aramalara göre 2014 yılında bilgi aramalannda % 121, ihbar bil» dirimlerinde ise % 523 artş ya* şandığı belirtildi. 

Vatandaşlar bu hattı belediye ilgili alanına giren çevresel konularda da arayabiliyor. Yapılan aramaların 6 bin 440'ını bu konuyla ilgili çağrılar oluşturdu. 7/24 lıizmirt verme esasına göre çalışan Alo 181'e Çevre Yönetimi konusunda 26 bin 597 çağn bırakılırken 2 bin...