27 / 04 / 2024

alo dask numarası kaç

alo dask numarası kaç

17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara depreminin ardından hayata geçirilen Zorunlu Deprem Sigortası Uygulamasına erişim daha hızlı ve kolay olması için kurulan ALO DASK nedir? Numarası kaçtır?

IBAN numarasını e-Devlet’e tanımlatanların hesabına haziran ayında para yatacak!

SGK bir son dakika duyurusu yaparak e-Devlet sisteminden ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren vatandaşların hesaplarına para yatacağını duyurdu. PTT'ye gitmeden ödemelerini almak isteyen kişiler bu gelişmenin ayrıntılarını merak etmeye başladı.

e-Devlet’ten IBAN numarasını girenlerin hesabına para yatacak!

SGK o ödemeler için duyuru yaparak e-Devlet’ten ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren kişilerin hesaplarına para yatacak. PTT'ye gitmek gerek kalmadan ödemelerini almak isteyenler konunun ayrıntılarını merak etmeye başladı.

DASK İzmir depremi için harekete geçti!

İzmir Seferihisar’da yaşanan depremin hemen ardından harekete geçen DASK, eksperlerini sahaya yönlendirdi. Poliçe sahipleri ALO DASK 125 çağrı merkezi, DASK internet sitesi ve e-devlet üzerinden hasar ihbarında bulunabilecekler. 

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Dask poliçe numarası nereden öğrenilir?

Yeni yapılan düzenlemeler ile DASK numarasını bilmeden elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri yapılamıyor. Özellikle İş yeri ve ev kiralayan kişilerin bu konuda sıkıntı yaşıyor. Peki, Dask poliçe numarası nereden öğrenilir?

ALO DASK 125 ücretli mi?

12 Mart 2012 tarihinde hizmete giren ALO DASK; Doğal Afet Sigortaları Kurumu 'na (DASK) hızlı ve kolay erişimi sağlıyor. Peki ALO DASK 125 ücretli mi?

ALO DASK nedir?

17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara depreminin ardından hayata geçirilen Zorunlu Deprem Sigortası Uygulamasına erişim daha hızlı ve kolay olması için kurulan ALO DASK nedir? Numarası kaçtır?

Alo kentsel dönüşüm hattı numarası!

Kentsel dönüşüm yardımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer sorulara, ALO Kentsel Dönüşüm Hattı ile de yanıt bulunabiliyor. Kentsel dönüşüm hattı 24 saat hizmet veriyor. Peki Alo kentsel dönüşüm hattı numarası nedir?

Alo tapu destek hattı numarası!

Tapu randevu alma işlemi, internet üzerinden online bir şekilde yapılabiliyor. Alo tapu destek hattı ile de tapudan randevu alınabiliyor. Peki, Alo tapu destek hattı numarası kaç?

Alo tapu hattı numarası!

Tapu Bilgi Edinme Sistemi, "Bilgi Edinme Hakkı Kanunu" gereğince bilgi ve belge talep etmek için kullanılıyor. Tapu ile ilgili şikayet, danışma ve talepler için alo tapu hattı da kullanılabiliyor..

Dask nerede yapılır?

Olası bir depremin yaratacağı zararların teminatı için istenen Dask nerede yapılır, detayları haberimizde...

Konut kredisinde Dask zorunlu mudur?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istediğinizi düşünelim. Bu noktada karşınıza yapılması zorunlu masraflar çıkacaktır. Peki konut kredisinde Dask zorunlu mudur, işte yanıtı...

Dask sigortası zorunlu mu?

Olası depremlerden meydana gelecek zararların temin edilmesi adına ödenen Dask sigortası zorunlu mu? Yanıtı haberimizde...

alo dask numarası kaç Haberi

alo dask numarası kaç

ALO DASK nedir?

17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen Marmara depreminin ardından hayata geçirilen Zorunlu Deprem Sigortası Uygulaması (DASK) depremlerin meskenlerde yarattığı maddi zararları teminat altına alıyor. 


Kamu ve özel sektör işbirliği ile oluşturulan DASK, kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ALO DASK nedir?


Alo DASK ile; Zorunlu Deprem Sigortası Hattı sayesinde DASK’a erişim daha hızlı ve kolay olması amaçlanıyor. ALO DASK numarası ise 125 olup; bu numaranın tuşlanması halinde DASK ile ilgili sorular temsilcilere iletilebiliyor.


DASK iletişim bilgileri:

Adres:

Altunizade Mahallesi, Ord Prof. Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, No: 20, 34662, Üsküdar / İstanbul


e-posta : [email protected]


Santral :90 (216) 400 14 44


Fax :90 (216) 474 23 64


DASK sigortalılık oranı yüzde 37,50!



Işıl Seren...