27 / 05 / 2024

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Fatih Yıldırım, Sinan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Tedarik Hırdavat İnşaat Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Çeliker tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Nsl İnşaat Hırdavat Nakliyat Tekstil Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Bahar tarafından kuruldu. 

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryan Elektrik Elektronik İnşaat Hırdavat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kaçmaz tarafından kuruldu.

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prgyapı İnşaat Malzemeleri Elektrik Metal Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Şahin tarafından kuruldu. 

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Fatih Yıldırım, Sinan Yıldırım ortaklığında kuruldu.


Alo Hırdavat Makine Satış Tamir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-HIRDAVAT İŞLERİ: 1-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını,ithalatını,ihracatını toptan alımını satımını yapmak 2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir,çelik.döküm veya sarıdan mamul cıvata somun gijon  bağlantı elemanlarının alım satımını yapmak. 3-Her türlü kesici takım malzemelerini almak satmak imalatını yapmak.Bu ürünlerin bakım ve tamiratını yapmak. 4-Her türlü sınai yarı mamul ve mamul,matkap uçları,raybalar,kesici ağızlar,bıçaklar,testere ağızları,her türlü el aletleri, zımpara taşları,iş makineleri,her nevi ölçü aletleri,kaynak makineleri filtre pompaları ve rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların imalatını,alım satımını,ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Her türlü sanayi kolunda kullanılan...