09 / 05 / 2024

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bakan Kasapoğlu 4 bin personel alınacağını açıkladı! İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin alınacağını duyurdu. İşte detaylar!

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar?

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar? sorusu sigortasız çalışanların merak ettiği sorulardan biridir. İşte merak edilen yanıtlar!

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kule Otelcilik Konaklama Ve Turizm İşletmeciliği Gıda Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Umut Yerşen tarafından kuruldu.

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi

Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Leyla Oya Gölhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Alözgün Turizm İşletmeciliği ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;Şirket ; Türkiyenin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynakların daha verimli işletilmesi ile yürürlükteki  düzenlemelere uygun olarak gayrımenkul  yatırım hizmetleri de dahil olmak üzere yurt içinde ve dışında gayrımenkul satın almak , satmak ,kiralamak , kiraya vermek , turizm, ulaştırma , gıda , pazarlama , dış ticaret reklamcılık faaliyetlerinde bulunma ve tüm bu konularda yatırım yapmak ana gayesi ile kurulmuştur. Şirket bu maksatla; a) Yerli  yabancı turistlerin konaklama , yiyecek içecek, dinlenme,eğlenme ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması konularında hizmet üretir. Bu hizmetler ve doğan yeni ihtiyaçlara...