10 / 05 / 2024

alp alkaş cenaze töreni

alp alkaş cenaze töreni

Ünlü iş adamı Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş Londra'da yaşamını yitirdi. 27 yaşında hayatını kaybeden Alp Alkaş'ın cenaze töreni yarın Neve Şalom Sinagogu’nda yapılacak

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 2019 eğitim yılı mezunlarını verdi!

Perakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nin Sertifika Programı tamamlandı...

Umur Güven'in cenaze töreni 10 Mayıs’ta!

Geçtiğimiz gün Viyana'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Umur Güven’in cenaze töreninin detayları belli oldu...

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Alp Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dim tarafından kuruldu. 

5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 5. Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifikası kayıtları başladı. 

Avi Alkaş: Organize Perakende Bölgeleri kurulmalı!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, perakende sektörü için 2017’nin zor bir yıl olduğunu söylüyor. Bu duruma bağlı olarak Avi Alkaş, “Ülkemizde OSB çok yerleşmiş bir kavramdır. OSB’ler gibi OPB’ler kurmalıyız” diyor.

Avi Alkaş: Yabancının ürkek bakışını kıracağız!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "5-6 Aralık’ta İstanbul’da büyük bir buluşma hazırlıyoruz." dedi. 'RE360' adı verilen etkinlikte 1000 üst düzey ismin bir araya gelmesi planlanıyor.

Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor!

Türk Genel Maksat Helikopter Projesi kapsamında Sikorsky helikopterleri için bir dizi üretimin yapılacağı Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi 3 Ekim'de açılıyor.

Avi Alkaş: Yarını çok iyi okumamız lazım!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, "2030'da bugünün Y kuşağı o günün harcamaya yönelik kuşağı olacak. Bu kuşağın isteklerini doğru kurgulamak lazım. Yarını çok iyi okumamız, çok iyi ortaya koymamız lazım" dedi.

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Alp Karasar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Karasar İnşaat Anonim Şirketi Mustafa Ekşi tarafından 7 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Alp Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Alp Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye ile kuruldu.

alp alkaş cenaze töreni Haberi

alp alkaş cenaze töreni

İş Adamı Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş, Cumartesi günü Londrada hayatını kaybetti. Ünlü gayrimenkul danışmanlık ve hizmet şirketi JonesLangLaSalle’de gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Alp Alkaş, Cumartesi günü yaşamını yitirdi. Alp Alkaş’ın cenaze töreni yarın saat 13:00’de Neve Şalom Sinagogu’nda yapılacak.  Gerçekleşen törenin ardından Alp Alkaş Ulus Musevi Mezarlığı’na...