29 / 04 / 2024

Alparslan Doğan Keçiören kentsel dönüşüm

Alparslan Doğan Keçiören kentsel dönüşüm

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Keçiören'de 451 kişi ev sahibi oldu!

Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular'' diye konuştu.

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi yıkılmayacak!

Keçiören’in talihsiz kulesinin kaderi nihayet belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile düzenlenip açılmasına karar verildi. 19 Mayıs Stadı yıkılıyor ancak AKM’ye yeni bir stat yolda...

Keçiören Metrosu açıldı!

Keçiören Metrosu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla açıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yıldırım, "Burada 9 kilometrenin üzerinde bir hattan bahsediyoruz. 9 durağı var. Günde 50 bin kişiyi taşıyacak." dedi.

Keçiören Metrosu bugün açılıyor!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Keçiören Metrosu yarın açılacak!

Ankaralılar’ın açılmasını merakla bekledikleri Keçiören Metro hattı 5 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılımıyla hizmete girecek. Keçiören metrosu 9 istasyondan oluşuyor.

Alparslan Doğan Keçiören kentsel dönüşüm Haberi

Alparslan Doğan Keçiören kentsel dönüşüm

Ozdoğan Emlak Yönetim Kurulu Başkam Alparslan Doğan, Türkiye'nin en kalabalık ikinci ilçesi konumunda bulunan Keçiören'deki emlak sektörüyle ilgili Habervaktim'e çarpıcı bilgiler verdi.

KEÇİÖREN'DE 3 BİN EMLAKCI VAR


Resmi ve gayri resmi olmak üzere Keçiören'de 3 bine yakın emlakçmm bulunduğunu kaydeden Doğan, belgeli çalışan emlakçıyı da ev almak isteyen vatandaşı da ilgilendiren bir sıkıntıyı aktararak, "Keçiören'de çok emlakçı var. Bunların çoğu emlakçilik belgesi ve eğitimi almadan gayri resmi olarak çalışıyor. Kasap bile emlakçilik yapar duruma geldi. Bu bizim işimizi de zorlaştırıyor, çoğu vatandaş da mağdur oluyor. Bu kişiler vergi vermeyerek devlet de büyük zarar ediyor" dedi. 


DOLANDIRICILARA DİKKAT! 


1997'den bu yana Keçiören'de emlak alanında hizmet verdiğini anlatan Doğan, ev almak isteyen vatandaşların otobüs duraklarına ve duvarlara asılan "Uygun Kredi İmkanı" yazılı afişlere itibar etmemelerini...