08 / 05 / 2024

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi, Hüseyin Bozkurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Büyükada, Maden Mahallesi, Malülgazi Caddesi'nde kuruldu.

Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı yüzde 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı Ekim ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trz Asansör İnşaat Elektrik Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Yapı İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Murat Kaya tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi Haberi

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi

Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi, Hüseyin Bozkurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi iş konusu; Otel, Motel, Pansiyon ve benzeri konaklama faaliyetleri.


Alpaş Asansörleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adalar Şubesi adres: Büyükada, Maden Mahallesi, Malülgazi Caddesi,...