18 / 05 / 2024

Alper Özcan

Alper Özcan

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi, Alper Özcan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da İstanbul, Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özcan imzasıyla kuruldu.

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

Özcan Deniz, Rumelifeneri Köyü'nde 1 milyon TL'ye ev aldı!

Şehir hayatından sıkılan Özcan Deniz, tası tarağı toplayıp köye yerleşti. Ünlü oyuncu, İstanbul'a 30 kilometre uzaklıktaki Rumelifeneri köyündeki bir siteye yerleşti. Evini de 1 milyon liraya aldı.

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Çiçek ve Bilgin Batuk imzasıyla kuruldu.

Özcan Deniz icralık oldu!

“Ya Sonra” filminin yapım ortağı Hanifi Tekin, prodüksiyon ücretinin ödenmediği ve gişe hasılatının saklandığı iddiasıyla Özcan-Ercan Deniz kardeşlere 1.5 milyon liralık icra takibi başlattı.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Alper Yöndem: Konut en iyi yatırım aracı!

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

Alper Alptekin: Tokat'ın yüzde 50'si dönüşmeli!

Anadolu'nun en büyük Kentsel Dönüşüm Projesine star verecek olan Tokat'ın en büyük Kenetsel dönüşüm firması Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, "Tokat'ın yüzde 50'lik bölümünün dönüşmesi gerekiyor. Yıkılan binalarda gördük. Bunların hepsi ayakta duran tabut" dedi.

Alper Yıldız, Sound Ankara ile eğlence hayatının nabzını tutacak!

YC Yatırım A.Ş kurucularından Alper Yıldız, Ankara'ya şu ana kadar yeme içme, sağlık-kozmetik ve inşaat alanlarında yaptığı yatırımlarla gündeme gelen genç ve başarılı bir yatırımcı.

Birol Özcan: Esenler Otogarı'nı taşımak yerine ıslah edelim!

TOFED Başkanı Özcan: "Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı 2019'un başında 25 yıllık sözleşmemiz bitiyor. Biz diyoruz ki, burayı ıslah edelim. Çünkü burasının altında raylı sistem var. Otogara gelen yolcunun yüzde 55'i raylı sistemi kullanıyor" dedi.

Alper Özcan Haberi

Alper Özcan

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi, Alper Özcan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu. 


Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; 1- Şirket yurt içinde ve yurt dışında bulunan taşınmazlar üzerine ilgili kurum ve kuruluşlardan alacağı izin uyarınca yapacağı her türlü bina, sosyal ve ticari tesislerin inşası ve satılması ile ve yine bu alan içindeki Kültür varlıkların korunma altına alınması ve işletilmesi, ayrıca; tarihi eser restorasyonu dâhil her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, turistik tesisler, yol, köprü, liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı, pazarlanması, alımı ve satımı, 2-  Şirketimiz yurt içinde ve yurt dışında özel...