28 / 04 / 2024

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den iki villa aldı!

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den iki villa aldı!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz doğacak bebeği ve müstakbel eşi Feyza Aktan için Zekeriyaköy'de iki villa aldı.



 

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz doğacak bebeği ve müstakbel eşi Feyza Aktan için kesenin ağzını açtı. Günaydın'dan Bülent Cankurt, Özcan Deniz'in müstakbel eşi Feyza Aktan ve bebeği ile yaşamak için ev aldığını duyurdu.

 

Bülent Cankurt'un yazısı şöyle: 

Oyuncu vve şarkıcı Özcan Deniz, nikah masasına oturmaya hazırlandığı hamile sevgilisi Feyza Aktan'ı, eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddiaları ile şu sıralar sohbet konularının top 10'unda ilk sıralarda yer alıyor. Doğru ya da yanlış, bilmiyorum; ancak Özcan Deniz'in bol bol kulaklarını çınlatanlardan öğrendiğim doğru bir şey de var.

 

Baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz, müstakbel eşi ve dünyaya gelecek bebeği ile yaşamak için paraya kıymış ve Zekeriyaköy'deki bir projeden yan yana iki villa alıp birleştirmiş. Özcan Deniz, kesenin ağzını açıp müstakbel eşi ile yaşamaya başladıkları iki villaya toplam olarak 5 milyon lira ödemiş.


Baba olmaya ve evli ünlüler kervanına katılmaya hazırlanan Özcan Deniz, yaklaşık dört ay sonra doğacak evladının doğada, yeşillikler içinde büyümesini istediği için her biri 400 metrekare büyüklüğünde olan iki villayı alıp birleştirmiş ve toplamda 5 milyon TL ödemiş.


 


Geri Dön