26 / 07 / 2024

Alper Saha düğün yeri

Alper Saha düğün yeri

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öncelikli projeleri arasında yer alan “kentsel dönüşüm” çalışmalarını incelemek için saha çalışmalarına başladı. Başkan Soyer, Uzundere 1. etapta yeni evlerine taşınan ailelerle sohbet etti.

İzmir'de kentsel dönüşümde yeni adımlar atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öncelikli projeleri arasında bulunan “kentsel dönüşüm” çalışmalarını incelemek için saha çalışmalarına başladı. Soyer, kentin 7 ayrı bölgesinde 308 hektarlık alanda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Alper Taş: Kentsel dönüşüm soylulaştırma operasyonu olmasın!

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

Beyoğlu'na kentsel dönüşüm sözü!

CHP Beyoğlu Belediyesi başkan adayı Alper Taş, Beyoğlu ilçesi Hasköy Kalaycıbahçe’de seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Taş, “Yerinde dönüşüm yapacağız'' dedi.

Alper Apaydın API Group'u global bir markaya dönüştürdü!

API Group Yönetim Kurulu Başkanı Alper Apaydın, öğrenciyken temellerini attığı API Group'u bugün dünyanın farklı ülkelerinde enerjiden tarıma, inşaattan turizme farklı sektörlerde yatırımları olan büyük bir şirketler topluluğuna dönüştürdü...

Kentsel dönüşüm deprem riskini azalttı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki,  ''Kentsel dönüşüm, deprem riskini azaltmada etkili olacak yaklaşımlardan birisi" dedi. 

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm için imzaları attı!

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, TOKİ ile imzaladıkları anlaşma çerçevesinde ilçede kentsel dönüşümün saha çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Alper Saha düğün yeri Haberi

Alper Saha düğün yeri

34 Yapı'nın ortağı olan Avukat Alper Saha Özge Acı ile evleniyor. 


Alper Saha ile Özge Acı'nın düğünü 23 Ağustos Salı günü 19:30'da İstanbul Sarıyer'de yer alan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Alper Saha ile Özge Acı'yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...