03 / 05 / 2024

Alper Taşdelen çankaya

Alper Taşdelen çankaya

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kimdir? Alper Taşdelen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Taşdelen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Alper Taşdelen...

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Reverans Rezidans Taşdelen satışta! Yeni proje!

Reverans A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de hayata geçirilen Reverans Rezidans Taşdelen projesinde satışlar başladı.

Hamza Taşdelen'den İstanbul depremi açıklaması!

AFAD Başkanvekili Taşdelen, "Afet öncesinde risk azaltma, afet olduğunda müdahale çalışmaları yapan, sonrasında ise vatandaş güvenli bir yere kavuşuncaya kadar iyileştirme süreçlerini takip eden bir kurumuz" diye konuştu.

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesinde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Taşdelen projesinin yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, "İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında toplam 462 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 7 Mayıs tarihinde alındı.

Çankaya'daki gecekondular yıkılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yaptığı açıklamada “Yasaların bize verdiği yetki ve sorumluklar doğrultusunda ilçemizdeki gecekonduları yıkıyor, Çankaya’nın çehresini daha da güzelleştiriyoruz” dedi.

Alper Taşdelen çankaya Haberi

Alper Taşdelen çankaya

Alper Taşdelen kimdir?

Alper Taşdelen, 1974 yılında Ankara Çankaya'da doğdu. Çankaya İlkokulu ve TED Ankara Koleji'ni bitirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. ABD'de Columbia Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler dalında yüksek lisans yaptı.


New York eski Belediye Başkanı David Dinkins'tan "Çağdaş Belediyecilik ve Kent Yönetimi" dersi alarak, ders tezini "Kent Kalkınmasında Çağdaş Belediyeciliğin Rolü" konusunda yazdı.


1996'da Sosyalist Enternasyonel'in 20. Kongresi'ne "en genç delege" olarak Erdal İnönü ve Deniz Baykal ile birlikte CHP delegesi olarak katıldı. Kanal D'de diplomasi ve siyaset muhabiri olarak iki yıl "gazetecilik" yaptı.


Başbakan Bülent Ecevit'in kurduğu 57. Hükümet Dönemi'nde "Başbakan Müşavirliği" görevini üstlendi. Ardından özel sektöre geçti ve on yıl çalıştığı "Petrol Ofisi A.Ş." de en son "Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı" görevini yürüttü.


CHP...